Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kontakt: tu smo za tebe

Imaš pitanja, želje, prijedloge ili jednostavno želiš izraziti kritiku? Odgovori iz naše rubrike "Najčešća pitanja" nisu ti pomogli? Slobodno nas nazovi ili ispuni elektronski formular te nam ga pošalji. Sa zadovoljstvom ćemo obraditi sve tvoje upite i informacije.

Naravno, kontaktirati nas možeš besplatno.

Zaposlenici odjela Upravljanje odnosima s kupcima dostupni su ti i putem telefona, i to od ponedjeljka do subote od 8.00 do 20.00 sati. Nazovi nas na besplatan broj telefona 0800/223 223. 

Možeš nam se obratiti i putem elektronskog formulara: jednostavno odaberi predmet svog upita i ispuni odgovarajući formular. Tvoj upit bit će obrađen, a ako želiš, dobit ćeš i odgovor.

Kontakt-formular

Tvoja poslovnica: , ,  
Informacije o proizvodu
GTIN ili EAN je naziv za identifikacijsku oznaku (broj) koja se nalazi ispod barkôda.
Lot broj odnosno broj serije moguće je pronaći na pakiranju ili etiketi proizvoda. Sastoji se od slova, brojki ili od kombinacije slova i brojki. Ispred tog niza često stoji veliko slovo L, naziv Lot/šarža ili samo LOT.
Kontakt
Najbolji način za kontakt
Osobni podaci
Adresa

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".