Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

SWITCH ON - kvalitetni i povoljni proizvodi!

S našom vlastitom markom SWITCH ON dobivaš kućanske elektrouređaje zajamčene kvalitete po diskontnim cijenama. Moderan dizajn i visoka tehnološka razina odlikuju sve proizvode marke SWITCH ON, koja će te jednostavno oduševiti - to ti jamčimo.

Asortiman

Imamo baš sve što ti treba!

Nudimo ti velik izbor elektrouređaja zajamčene kvalitete po diskontnim cijenama. U to se ubrajaju i aparat za kavu, toster i mikrovalna pećnica, ali i glačalo ili sušilo za kosu.

Uvjeri se i ti u raznolik izbor proizvoda SWITCH ON!

Kvaliteta

Najbolja kvaliteta po diskontnim cijenama

Svi se naši proizvodi SWITCH ON strogo kontroliraju i pomno ispituju na priznatim neovisnim institutima kako bi se provjerili, potvrdili i zadovoljili sljedeći uvjeti:

  •   funkcionalnost
  •   trajnost
  •   jednostavnost
  •   dokazana sigurnost.

Proizvode SWITCH ON odlikuje dokazana kvaliteta. Upravo zato ti dajemo i trogodišnje jamstvo, koje vrijedi od datuma kupnje – malo dulje od onoga što je propisao sâm proizvođač.

 

Upute za uporabu

Sve na jednom mjestu

Trebaju ti upute za korištenje uređaja SWITCH ON?

Uz pomoć broja modela u našoj rubrici "Upute za uporabu" bez problema ćeš pronaći upute za sve naše proizvode SWITCH ON. Broj se nalazi na pločici smještenoj na dnu ili poleđini uređaja.

Najčešća pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš saznati više o našoj marki SWITCH ON? Imaš pokoje pitanje? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.