Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Switch on® - kvalitetni i povoljni proizvodi!

S našom vlastitom markom Switch On® dobivaš kućanske elektrouređaje zajamčene kvalitete po diskontnim cijenama. Moderan dizajn i visoka tehnološka razina odlikuju sve proizvode marke Switch On®, koja će te jednostavno oduševiti - to ti jamčimo.

Asortiman

Imamo baš sve što ti treba!

Nudimo ti velik izbor elektrouređaja zajamčene kvalitete po diskontnim cijenama. U to se ubrajaju i aparat za kavu, toster i mikrovalna pećnica, ali i glačalo ili sušilo za kosu.

Uvjeri se i ti u raznolik izbor proizvoda SWITCH ON®! 

Kvaliteta

Najbolja kvaliteta po diskontnim cijenama

Sigurni, funkcionalni, dugoročni i jednostavni za upotrebu: sve uređaje naše vlastite robne marke Switch On®  s utikačem i/ili integriranom baterijom podrobno ispituju priznati neovisni instituti kao što je TÜV Rhineland.

Odabirom proizvoda marke Switch On® dobivaš najbolju kvalitetu naše vlastite robne marke.

Osim toga, dajemo ti jamstvo u trajanju od tri godine od datuma kupnje za artikle s utikačem i/ili integriranom baterijom, što je znatno dulje nego što je propisano zakonom.

Upute za uporabu

Sve na jednom mjestu

Trebaju ti upute za korištenje uređaja SWITCH ON®?

Uz pomoć broja modela u našoj rubrici "Upute za uporabu" bez problema ćeš pronaći upute za sve naše proizvode SWITCH ON®. Broj se nalazi na pločici smještenoj na dnu ili poleđini uređaja.

Najčešća pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš saznati više o našoj marki SWITCH ON®? Imaš pokoje pitanje? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.