Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Aktualna ponuda

Kupnja u Kauflandu uvijek je povoljna - ali uz naše posebne tjedne ponude postaje čak i povoljnija!  Ako želiš uštedjeti više, pogledaj kupone i popuste dostupne uz našu Kaufland karticu. No ako ipak više voliš listati nego pretraživati, obavezno prelistaj naš digitalni tjedni katalog i provjeri aktualne ponude. Zabavi se i biraj najbolje za sebe!

Uvijek povoljna kupnja

Što možeš pronaći u našoj ponudi?

Ne želiš propustiti više nijednu Kauflandovu ponudu? Onda samo trebaš odlučiti kako u lov na povoljne cijene: pregledavanjem našeg online kataloga, preuzimanjem Kauflandove aplikacije ili više preferiraš društvene mreže? Praktičnije od toga ide jedino s newsletterom - ponude dobivaš izravno u inbox, a s našom WhatsApp uslugom ti ponude stižu izravno na pametni telefon. A za sve koji žele dodatno uštedjeti tu je Kaufland Card.

 

Uvijek pri ruci - online katalog


✓ Provjeri našu ponudu virtualno

✓ Alternativa za tiskani katalog

✓ Brže pronalaženje omiljenih proizvoda

✓ Možeš "skinuti" katalog u pdf formatu

Svaki tjedan je nova prilika za uštedu uz naše odlične ponude

U Kauflandu te svaki tjedan čekaju (najmanje) tri odlične ponude - i (najmanje) tri dooobra razloga da nas posjetiš. Svaki četvrtak možeš značajno uštedjeti uz naše popuste na meso, ribu, sir, pića, smrznutu hranu i ostalo što život čini ukusnijim, praktičnijim i ljepšim. No to nije sve: svakog petka obogaćujemo tvoj vikend šoping dodatnim ponudama, a ponedjeljkom započinjemo svaki tjedan vrhunskim ponudama.