Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Naše robne marke: najbolji omjer cijene i kvalitete

Za sve koji žele kvalitetno i povoljno kupovati nudimo velik izbor vlastitih robnih marki, koje obuhvaćaju širok asortiman proizvoda - pažljivo proizvedenih i strogo kontroliranih. Proizvodi naših robnih marki namijeneni su svima - nepopravljivim gurmanima, probirljivim veganima, ekološki osviještenima i onim štedljivima - a svima je zajedničko jedno: svi žele dobiti najbolju kvalitetu po najnižim cijenama. Naravno, to uvijek mogu pronaći na policama svog Kauflanda.


Uživaj u okusima naših proizvoda

Naš se asortiman širi iz dana u dan, stoga u ti svakom trenutku možemo ponuditi još bolji izbor, kvalitetu i cijenu. I to osobito kada je riječ o našim robnim markama iz prehrambenog asortimana na koje smo posebno ponosni:

  • K-Classic u kojoj možeš pronaći i prehrambene i neprehrambene proizvode
  • K-Favourites koja donosi užitak vrhunske kvalitete za profinjena nepca
  • K-take it veggie rezerviranoj za vegane i vegetarijance (ali i sve koji vole dobre okuse)
  • K-free u kojoj mogu uživati svi koji ne podnose gluten ili laktozu
  • K-Bio za sve koji žele znati što jedu
  • K-Purland za sve mesoljupce

Za svakoga ponešto

Mi ti nudimo izbor

Kad god navratiš u jednu od naših trgovina, sigurno ćeš pronaći nešto za sebe. Naša robna marka Liv&Bo pomoći će ti da opremiš svoj dom, SWITCH ON će se pobrinuti da ti kućanski poslovi budu lakši i brži, Spice&Soul će dati ukusniju notu svakom tvom jelu, u drvenim igračkama Kidland uživat će oni malo mlađi, a u Talentusu malo stariji mališani dok će Bevola učiniti da se osjećaš baš onako kako treba - jedinstveno.


Odjeća (ne) čini čovjeka

Zbrinuti od glave do pete

Pobrinuli smo se baš za sve: naš će mali rakun Kuniboo paziti na najmlađe, školarci će se osjećati cool uz Hip&Hopps, žene i muškarci će pronaći svoj savršeni outfit s proizvodima naših marki Oyanda i Townland, a svi koji se žele rekreirati naći će sve što im treba u asortimanu naše sportske marke Newcential. Što nam još treba?