Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kauflandove robne marke

Uvijek je dobro imati alternativu, a još je bolje kada je ta alternativa visoke kvalitete i pristupačne kao i naše vlastite robne marke.

Od izvrsnih K-Bio ili K-take it veggie proizvoda do Kuniboo® dječje odjeće do SwitchOn® elektroničkih uređaja i dodataka, u Kauflandu ćete pronaći sve što vam treba.

Prehrana

Odlična kvaliteta po Kaufland cijenama

Više izbora, više uživanja, više za tebe: u gotovo svakom području postoje ukusne, održive i povoljne alternative s našim vlastitim robnim markama. Na primjer, energetska pića Crazy Wolf, široka ponuda organskih proizvoda K-Bio, kvaliteta robne marke po sniženoj cijeni K-Classic, posebno istaknuta marka K-Favourites, proizvodi bez glutena i laktoze K-Free, veganski i vegetarijanski proizvodi K-take it veggie, koji su čak 100% klimatski neutralni, K-to go proizvodi, izvrsna kvaliteta mesa K-Purland, delicije za roštilj Let's BBQ, razne vrste piva Stephans Bräu i još mnogo toga.Neprehrana

Kvalitetni i povoljni proizvodi koji čine život ljepšim

Ono što vrijedi za naše vlastite prehrambene marke vrijedi i za naše neprehrambene robne marke: Kaufland nudi uvjerljivu kvalitetu i održivost po niskoj cijeni. Ako cijeniš visoku funkcionalnost, kontroliranu kvalitetu i izvrsnu vrijednost za novac, onda provjeri naše neprehrambene proizvode vlastite robne marke Kaufland iz kategorija mode i lifestylea, kućanstva, pribora za pisanje i kreativnosti, DIY & hobija i te elektroničkih uređaja. Ovdje ćeš pronaći sve za svoj dom - na jednom mjestu.


Drogerija

Za njegovan izgled nije potrebno bogatstvo

Možeš potrošiti bogatstvo na njegu tijela i kozmetiku - ali nema potrebe za time. Naša marka bevola® ima više od 250 jeftinih proizvoda za njegovan izgled od glave do pete, koji su savršeno prilagođeni tvojim potrebama . Opsežan asortiman bevola® uključuje proizvode za njegu lica, oralnu higijenu, njegu kože i kose i još mnogo toga - za bebe, djecu, žene i muškarce. Svi proizvodi iz ekskluzivne serije bevola® podliježu redovitim provjerama i zadovoljavaju visoke standarde kvalitete koje postavljamo za sve proizvode vlastite robne marke. Uz klasičnu liniju, imamo i klimatsko neutralnu* liniju prirodne kozmetike bevola naturals®: 100% recepture s certifikatom NATRUE i potpuno bez mikroplastike, silikona ili sintetičkih mirisa, bojila i konzervansa.