Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kidland® - Gdje su djeca, tu je i igra

Igra može početi: Kidland® donosi pregršt šarenih ideja za svaku dječju sobu. Od beba do tinejdžera – asortiman robne marke Kidland® oduševit će sve. I odrasle, naravno – jer kao i kod svake naše robne marke, i kod asortimana Kidland® posebnu pozornost pridajemo najboljem omjeru cijene i kvalitete.

Igračke ponuda

U šarenoj zemlji igračaka

Od beba do tinejdžera - igračke Kidland® jednako oduševljavaju sve, donoseći uzbudljive zaigrane trenutke svakom djetetu. A kad je riječ o igri i zabavi, kod nas nikada nije dosadno - osim akcijske i sezonske ponude, od sada ti nudimo i 60 proizvoda u redovnom Kidland® asortimanu!

Šťastné dieťa medzi hračkami Kidland®
Dieťa obíjma hračku Kidland®
Otec so synom sa hrajú s nákladným autom.
Obećanje kvalitete

Zabavljaj se kupujući!

S markom Kidland® uvijek si na dobitku jer ti, osim atraktivnog dizajna, nudimo i provjerenu kvalitetu po povoljnim cijenama. Samo proizvodi koji zadovoljavaju naše visoko postavljene standarde mogu naći svoje mjesto na našim policama. Jer tko se odluči za Kidland®,  kupuje i više od same igračke.
 

Kidland® asortiman obuhvaća drvene igračke:

  • s FSC-certifikatom i TÜV
  • primjerene svakom uzrastu
  • provjerene na neovisnim institutima

Kvaliteta

Kao i kod svake naše robne marke, i kod asortimana Kidland® posebnu pozornost pridajemo kvaliteti. Ništa ne prepuštamo slučaju: osim internih kontrola kvalitete, još tijekom proizvodnje oslanjamo se na stručne procjene s neovisnih instituta. Naše su drvene igračke proizvedene od materijala s FSC-certifikatom te potvrđene oznakom TÜV.

Izbor

Osim probranih proizvoda u redovnom asortimanu, tematske i sezonske ponude uvijek donose nove uzbudljive stvarčice za dječju sobu. Pritom iznimno pazimo i na aktualne trendove -  kako ni malima, a ni onima malo većima nikada ne bi bilo dosadno.

Cijena

Ne samo da kvaliteta naših igračaka Kidland® treba biti izvrsna, nego i cijena mora biti savršena. Upravo zato surađujemo s pouzdanim dobavljačima i zajedno razvijamo ideje te proizvodimo igračke koje uvijek nude najbolji omjer cijene i kvalitete.Najčešća pitanja

Saznaj sve što te zanima

Želiš li znati više o našoj robnoj marki Kidland®? Imaš pitanja? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.