Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

K-take it veggie: jedi bolje, živi zdravije!

Naša marka K-take it veggie čini život na "vege strani" lakšim. Naime, K-take it veggie nudi velik izbor ukusnih veganskih i vegetarijanskih proizvoda, koji su označeni oznakama "V" i "BIO".

Baš je lako biti vege!

Danas se ljudi sve češće izjašnjavaju kao vegani ili vegetarijanci; neki jer žele živjeti zdravije, a drugi pak jer im se svidja veganski način života. S proizvodima K-take it veggie to nije nikakav problem jer ti nudimo velik izbor odgovarajućih namirnica za ukusan i raznovrstan veganski jelovnik.

Kušaj - uvjereni smo da će te oduševiti i okus, i kvaliteta, i cijena.  

Asortiman

Voliš vege?

Bez obzira radi li se o falafelu od slanutka ili napitku od soje - na našim ćeš policama s lakoćom pronaći širok izbor ukusnih proizvoda, savršenih za šaroliku vegansku ili vegetarijansku prehranu.

Kako ćeš prepoznati naše proizvode? Lako!

K-take it veggie V-Label

Želiš se osviješteno hraniti i smanjiti ili potpuno izbaciti unos mliječnih i mesnih namirnica?

Ne brini: u našem ćeš asortimanu K-take it veggie pronaći mnoštvo visokovrijednih, ukusnih i povoljnih "zamjenskih" namirnica, od kojih mnoge imaju oznaku „bio“ kao jamstvo kontroliranog ekološkog uzgoja.

Za još lakšu orijentaciju samo potraži znak „V“, koji jasno označava da se radi o vegetarijanskom odnosno veganskom proizvodu bez sastojaka životinjskog podrijetla.