Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

K-take it veggie – Najbolje od vegetarijanskog i veganskog

Bez obzira jesu li fleksitarci, vegetarijanci ili vegani - sve više ljudi svjesno odabire prehranu bez mesa ili čak potpuno bez životinjskih proizvoda. Neki iz poštovanja prema životinjama i okolišu, drugi jednostavno zato što uživaju u vegetarijanskoj i veganskoj kuhinji.

No bez obzira na razloge zbog kojih jedeš vegetarijanski ili vegansko - uživanje bez mesa zdravo je, raznoliko i stvarno ukusno. I kao što dokazuje naša svestrana ponuda povrća K-take it veggie: i stvarno povoljno.

Asortiman

Raznolikost izbora

Mlada djevojka s K-take it veggie u rukama
Volim Veggie jer je izbor sve veći i veći.

Izbor koji vole baš svi.

Vremena kada su vegetarijanci ili vegani morali ograničiti svoj izbor jela odavno su prošla. Kupcima nudimo širok asortiman povrća koje ljudima olakšava jesti raznovrsnu, a time i zdravu i uravnoteženu prehranu. U našoj K-take it veggie paleti proizvoda možeš birati između više od 20 vrsta proizvoda.

Naravno, neprestano širimo svoj asortiman - za još ukusniju vegetarijansku ponudu.


Kvaliteta

Dobra kvaliteta boljeg je okusa

Mladić sa K-take-it-veggie pizzom u rukama.
Volim Veggie jer mi je vegetarijanski način života izuzetno bitan.

Izbjegni meso, ali ne i izvrstan okus.

Kvaliteta i svježina kod nas su uvijek na prvom mjestu. Naravno, visoki standardi kvalitete primjenjuju se i na naše vlastite vegetarijanske i veganske marke. Svi naši vegetarijanski proizvodi K-take-it-veggie označeni su međunarodno priznatom oznakom V za vegetarijanske i veganske proizvode.

Neki od naših proizvoda poput Infinity Burgera, Infinity čevapćića i Infinity Okruglica proizvodi su tvrtke AMIDORI. Uglavnom se proizvode od lokalnih sirovina poput graška i zobi, a u potpunosti se odmiču od soje. Zbog svoje posebne mješavine začina i visokog sadržaja proteina približavaju se izvornom mesnom okusu.

Durchgestrichenes Chemiglas

Pojačivači okusa

Za prirodni okus našeg asortimana K-take-it-veggie ne koristimo pojačivače okusa ili umjetne arome. U tu svrhu izbjegavamo koristiti začine i ekstrakt kvasca što je više moguće.

Gezeichneter Lieferwagen

Odabir dobavljača

Kao i kod svih vlastitih marki, održavamo izvrsne odnose s dobavljačima za našu vegetarijansku i vegansku ponudu.

Uz to, surađujemo samo s dobavljačima koji udovoljavaju svim ekološkim standardima i standardima dobrobiti životinja.

Prepoznatljiva kvaliteta

Oznaka V za vegetarijanske i veganske proizvode

Nudimo najbolju moguću orijentaciju kako bi se naši kupci snašli u našem velikom vegetarijanskom i veganskom meniju. Svi su proizvodi opremljeni vegetarijanskim logotipom K-take-it-veggie i međunarodno priznatom V-oznakom. Pomoću ove oznake na prvi se pogled može prepoznati standard kvalitete svakog proizvoda.

Oznake bez organskih sastojaka i bez laktoze

Uz to, neki od naših vegetarijanskih proizvoda K-take-it-veggie nagrađeni su dodatnim oznakama koje pomažu u orijentaciji i pokazuju visoke standarde kvalitete. Mnogi proizvodi udovoljavaju strogim organskim smjernicama i sukladno tome su certificirani. Brojni proizvodi bez laktoze također su označeni prikladnom oznakom.

Cijena

Vegetarijansko i vegansko ne smije biti skupo

Mlada djevojka drži K-take it veggie proizvod.
Volim Veggie jer si to mogu priuštiti.

To je super i za tvoj novčanik.

Oni koji jedu vegetarijanski ili veganski ne samo da žive zdravo, već i povoljno. Kao i kod svih naših proizvoda, na ovom području također nudimo vrlo dobar omjer cijene i kvalitete, a time i atraktivne alternative mesu, kobasicama i mliječnim proizvodima. Uz to, redovito se mijenjaju vegetarijanske i veganske ponude po posebno povoljnim cijenama, uključujući proizvode iz vegetarijanskog asortimana K-take it veggie.


Recepti

K-take it veggie - Ukusno i inspirirajuće

Vegetarijanski i veganski način života prepun je mogućnosti. Naš veliki izbor vegetarijanskih proizvoda K-take-it-veggie olakšava svjesnu i raznoliku prehranu. Također nude puno inspiracije za kuhanje i uživanje. Podjela na jasne kategorije proizvoda posebno olakšava pronalaženje pravih proizvoda za tvoje omiljeno jelo.

Jednostavno i ukusno - vegetarijansko i vegansko kuhanje.

Naše ideje za vegetarijanske i veganske recepte nadahnjuju te da kuhaš, isprobavaš i uživaš. I evo kako to funkcionira:

  • Odi na našu pretragu recepata
  • Klikni detaljnu pretragu
  • Upiši veganski ili vegetarijanski u pretragu
  • Klikni ''traži''

Često postavljana pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš li saznati više o našim vegetarijanskim proizvodima K-take-it-veggie ili imaš pitanja? U našem odjeljku "Usluge" za tebe smo jasno sastavili najčešće postavljana pitanja i naše odgovore na njih.