Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Od sada ostvari popuste kod naših partnera

Uz Kaufland karticu pronaći ćeš mnoge dodatne pogodnosti, poput popusta na sva goriva i plin na Tifonu ili popust na redovni asortiman osobnog auto programa u poslovnicama Tokić d.o.o. Sve što ti treba je naša kartica!

Dodatne pogodnosti naših partnera


U nastavku ćeš pronaći detaljan opis pojedinačnih pogodnosti kod naših partnera. Kontinuirano ćemo ih ažurirati, stoga ne zaboravi pratiti vijesti na našoj web stranici!


18 lipa na sva EVO goriva i autoplin

 •  Ako koristiš Kaufland karticu imaš pravo na popust na premium goriva  - 0,033 Eura  (25 lipa popust), maingrade goriva i autoplin  - 0,020 Eura (15 lipa popust).

Ponuda vrijedi od 1. travnja do 1. lipnja 2023 godine.

 • -25% na Fresh Corner sendvič po izboru 
 • -20% na Smoothie

Ponuda vrijedi od 1. travnja do 1. lipnja 2023 godine.

15% popusta na redovni asortiman osobnog auto programa

 • Popust od - 20% popusta ljetne gume. Popust od -20% odnosi se na sav asortiman ljetnih guma za osobna vozila
 • Kod kupona: GUME0423

Ponuda vrijedi od 1. travnja do 1. svibnja 2023.

 • -25% popusta na kočione sustave. Popust od -25% odnosi se na asortiman kočionih sustava za osobna vozila, motocikle, gospodarska vozila.
 • Kod kupona: KAUF0423

Ponuda vrijedi od 3. travnja do 30. travnja 2023.

 • Ako imaš Kaufland karticu imaš mogućnosti iskoristiti - 20% popusta na progresivne leće Synchrony za dioptrijske naočale.

Popust vrijedi od 1. siječnja do 30.ožujka 2023.

 •  - 10% popusta na maloprodajnu cijenu naslova u izdanju Školske knjige i Lumen izdavaštva
 • *Popust se NE odnosi na didaktiku i udžbenički program. Popusti se ne zbrajaju te se mogu ostvariti u 30 poslovnica Školske knjige.

Ponuda traje od 1. siječnja do 30. lipnja 2023.

 • Croatia Airlines - 15% popusta za redovne letove (OU) koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa, promo code KAUFLAND15 upisuje se velikim slovima u Promo kod polje u rezervacijskoj tražilici na web stranici https://www.croatiaairlines.com/hr. Popust se odnosi na cijenu aviokarte (prevozninu/tarifu) bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu. Vrijedi od 1. prosinca 2022. do 31. ožujka 2023. Navedeni popust Popust od 15% možete iskoristiti za putovanja do 31.05.2023

Preuzmi svoj FlixBus popust od 10%: na www.flixbus.hr ili u FlixBus mobilnoj aplikaciji odaberi destinaciju, datum i vrijeme putovanja. U košarici će se pojaviti opcija “Unesi kupon”. Upiši kod i klikni “Iskoristiti”. Ponuda traje od 8.1. do 30.6.2023.

*FlixBus kupon vrijedi za sva putovanja unutar FlixBus mreže do 30.6.2023 te ne vrijedi za putovanja s polascima između 5.4. i 12.4.2023. Nema ograničenja za linije i veze koje se mogu rezervirati s ovim kuponom. Kupon se ne može kombinirati s drugim kuponima. Gotovinsko plaćanje iznosa kupona nije moguće. Preprodaja i objava kupona je zabranjena. Smije se preuzeti jedan kupon po osobi i kupon vrijedi za jednu kupnju

 • Popust od 3€ na redovnu cijenu ulaznice.
 • Pogodnost 2 + 1 - na svake dvije kupljene ulaznice po punoj cijeni za određenu predstavu dobiva se 1 ulaznica gratis. Pogodnost se odnosi isključivo na predstave u ZKM-ovoj produkciji.

Ponuda vrijedi do 1.2.2024.

Prilikom korištenja pogodnosti 2+1 u košaricu je potrebno staviti tri ulaznice. U završnom koraku kupovine nakon unošenja promo koda treća ulaznica bit će automatski označena kao gratis ulaznica. Popusti se ne zbrajaju. Pogodnosti je moguće koristiti u ZKM Webshopu te na blagajni ZKM-a u Teslinoj 7 uz predočenje Kaufland kartice.

 

 • -30% na stranici sweatthat.com
 • Popust vrijedi za prvu naplatu nakon koje se pretplata periodično sama obnavlja (ovisno o odabranom paketu) po redovnoj cijeni

Ponuda vrijedi od 1. ožujka do 1. lipnja 2023.


Kako iskoristiti partnerske pogodnosti?

Korištenje pogodnosti nije teško, no za svaki slučaj, mi smo tu da ti olakšamo. Samo trebaš pratiti proces prikazan niže!

Za detaljne informacije i uvjete Kaufland Card programa vjernosti, uključujući uvjete individualnog partnerstva, klikni ovdje.

 


Najčešća pitanja

Želiš znati više? Ovdje ćeš pronaći odgovore na najčešće postavljanja pitanja.