Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kod nas si uvijek na prvom mjestu - to ti obećavamo!

Kaufland-Mitarbeiter und Kundin bei den Backwaren

Činimo sve kako bi tvoja kupnja u našoj trgovini uvijek bila ugodna i kako bi protekla u najboljem redu. I zato ti dajemo obećanja na koja se možeš osloniti u svakom trenutku!  

Biraj najbolje za sebe - uvijek.

Zahvaljujući našim obećanjima, svakodnevno možeš uživati u ugodnoj kupnji i birati najbolje za sebe. Jer kad je naš kupac zadovoljan, i mi smo zadovoljni!


Naša obećanja

Tvoje zadovoljstvo nam je najvažnije!

svjezina

Svježina bez kompromisa

Ako se na našim policama ipak nađe jedan ili više proizvoda kojima je istekao rok trajanja, dajemo 10 kuna na poklon-kartici kao znak isprike.

diskontno niske cijene

Kod nas je kupnja i zabava i ušteda.

Nudimo ti više od 2000 proizvoda po diskontno niskim cijenama, koje ćeš lako prepoznati po žutim etiketama na policama. Navedene proizvode nigdje nećeš pronaći po povoljnijoj redovnoj cijeni. To ti jamčimo. U suprotnom, vraćamo ti razliku u cijeni. Na taj način uvijek ti ostane malo više u novčaniku!

elektrouredjaji

Uvijek dajemo više!

Jamstvo za elektrouređaje naše robne marke SWITCH ON produljili smo na 3 godine, a u slučaju nezadovoljstva, kupljeni se uređaj može vratiti u roku od mjesec dana, uz predočenje računa.

stednja

Vrijeme je novac, a kod nas se štedi oboje.

Ako sve blagajne nisu otvorene, a čeka se dulje od 5 minuta u redu za plaćanje, dajemo 10 kuna na poklon-kartici kao znak isprike.