Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Naša obećanja

Želimo da naši kupci budu zadovoljni i da uživaju u kupnji u našim trgovinama. Uslužnost je naš glavni prioritet i ti si nam uvijek najvažnija osoba - zato i jesi u našem fokusu!

 


Tvoje zadovoljstvo nam je najvažnije!

Uštedi uz diskontno niske cijene

Kod nas brojne artikle dobivaš povoljno kao kod diskontera - i to trajno. Artikle ćeš prepoznati po žutoj etiketi.

gray icon with shopping cart and product

Jednostavna zamjena

Ipak ne trebaš neki proizvod? Nema problema: ako želiš zamijeniti artikl koji je kupljen u jednoj od naših poslovnica, vratit ćemo ti novac ako proizvod vratiš u roku od mjesec dana uz predočenje računa.

*Zamjena artikla se ne odnosi na proizvode s uslužnog pulta i hladnjaka, osim  ako proizvod nije robne marke  K-Classic ili K-favourites!

gray icon with a clock

Vrijeme čekanja na blagajni

Ako se dogodi da na blagajni čekaš dulje od 5 minuta, a sve blagajne nisu otvorene, poklanjamo ti 2 eura na poklon-kartici.

gray icon with a clock

Vrijeme čekanja na uslužnom pultu sa svježim proizvodima

Uzimamo si dovoljno vremena za savjetovanje kupaca.  Ako se ipak dogodi da čekaš dulje od 5 minuta, poklanjamo ti 2 eura na poklon-kartici.

gray icon with electric hand mixer

Uvijek dajemo više

Jamstvo za elektrouređaje naše robne marke SWITCH ON, Parkside, MyProject, Countryside, Liv&Bo, Spice&Soul produljili smo na 3 godine, a u slučaju nezadovoljstva, kupljeni se uređaj može vratiti u roku od mjesec dana, uz predočenje računa.

Benefit now from the Kaufland Card

Kaufland Card

Jednostavno dobivaš više: dodatni popusti, ekskluzivni kuponi, sakupljanje bodova vjernosti, nagradne igre i ekskluzivne partnerske pogodnosti. Postani korisnik sada i osiguraj pogodnosti za svoju kupnju!

gray icon with a cheese

Jednostavno kušaj

Želiš kušati nešto novo ili jednostavno ne možeš odlučiti što ti se najviše sviđa? Nema problema: zatraži artikl s uslužnog pulta i degustiraj!

gray icon with bread as baked goods

Svježi pekarski proizvodi

Bilo hrskavo, kremasto, slano ili slatko: kod nas uvijek možeš pronaći ukusne i svježe pečene pekarske proizvode. Jer za tebe ih pečemo nekoliko puta dnevno!

gray icon with three empty bottles

Nepovratne ambalaže

Kod nas možeš vratiti gotovo sve vrste nepovratne ambalaže - i uvijek ćeš dobiti svoju povratnu naknadu. Čak i ako proizvodi nisu kupljeni od nas.