Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Želiš najbolju kupnju? Dobiješ je kod nas!

Kad odlaziš u dućan, prvo što pomisliš je: što sve moram kupiti i kol'ko će me to koštati? Nadaš se da ćeš proći jeftinije i da ćeš pronaći što više toga na akciji. I gle čuda, puno toga je na akciji! A onda naletiš na još neke kućne potrepštine koje ti trebaju i baš su sad na sniženju. Pa kad si već tu... uzmeš i to da ne moraš za dva dana lunjati i opet gubiti vrijeme.

Rezultat: izlaziš iz dućana s osmijehom na licu, osjećaš se baš dobro i pomalo ponosno. Jedva čekaš doći doma pa da svima pokažeš što si sve ulovio. Em si uštedio više, em si dobio više za sebe i svoju obitelj. Di ćeš bolje?!

Eto, sad kad znaš kakav je osjećaj kupovati u Kauflandu, dopusti nam da malo detaljnije opišemo što sve dobivaš kod nas. Čitaj dalje... 

 


Četiri ključna elementa u kupnji

Cijena, kvaliteta, izbor i jednostavnost za nas su jednako važni kao što su za život važni zemlja, voda, vatra i zrak. U svakoj našoj trgovini jamčimo baš svaki od ova četiri elementa jer što vrijedi veliki izbor ako je kvaliteta upitna? Ili super cijene ako nemaš izbora?

Nijedan trgovački lanac u Hrvatskoj nema tako velik izbor proizvoda (više od 20.000), tako stroge kontrole svježine (3 puta strože od EU propisa) i toliko puno niskih cijena svaki dan (više od 1.800 proizvoda po diskontno niskim cijenama) kao što ima Kaufland. A i nema odličnu foru na blagajni – dobivaš 2 € ako čekaš dulje od 5 minuta. Pa ti sad reci da su svi dućani isti. Nisu!

Drago nam je da još uvijek čitaš ovaj tekst jer tek sad slijedi ono najbolje...

CIJENA

Želiš najniže cijene? Dobiješ ih svaki dan!

Budimo realni, nikad nije pravo vrijeme za zamjenu perilice, novi bicikl ili novu kuhinju. Mame to najbolje znaju i zato biraju Kaufland jer znaju da tamo kod svake kupnje štede za cijelu obitelj.

 

Kod nas možeš pronaći:

 • više od 52.000 proizvoda na akciji godišnje - da ti pamet stane!
 • više od 2.000 proizvoda po diskontnim cijenama -  samo potraži žute oznake na policama!
 • više od 600.000 zadovoljnih Kaufland Card korisnika - zašto ne bi i ti?
 • u vrijeme turističke sezone imamo iste cijene u cijeloj Hrvatskoj - na kopnu i na moru!

 

Odabrale mame...

...jer mame znaju što je najbolje za njihove obitelji!

Prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva majki korištenim proizvodima i uslugama na regionalnom tržištu.

Oznaka “Odabrale mame” je ujedno i preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda ili korištenje najbolje usluge – jer mame znaju što je najbolje!

Kaufland Card

Kad je tako povoljno nikad nije dovoljno!

Voliš akciju?

Onda će ti naša kartica zaista dobro doći. Moći ćeš uživati u posebnim popustima, nagradnim igrama, kuponima i ostalim pogodnostima koja ti donosi Kaufland Card. Ako još nemaš Kaufland karticu, ne čekaj dugo; možeš odabrati fizičku, digitalnu - ili oboje! 


KVALITETA

Želiš kvalitetno? Dobiješ zajamčenu kvalitetu i domaće proizvode!

Kad je domaće u pitanju, kod nas nema šale! Ništa ne prepuštamo slučaju. U suradnji s lokalnim dobavljačima kontroliramo svo domaće meso, voće i povrće i ako nije dovoljno dobro, ne ide na police! Točka. Pored naše Ugovorene proizvodnje i toliko strogih kontrola imaš osjećaj da svježe meso, voće i povrće donosiš sa sela, a ne iz Kauflanda. Što nije daleko od istine jer naši dobavljači dolaze iz svih krajeva Hrvatske. Zato i je okus domaćeg, onaj pravi! 

 

 • 3 x strože kontrole voća i povrća od EU regulativa - nema labavo!
 • u sklopu Ugovorene proizvodnje surađujemo s više od 80 domaćih dobavljača voća i povrća – jer volimo domaće!
 • putem AGRIVI aplikacije možeš saznati sve informacije o sorti, procesu proizvodnje i porijeklu proizvoda od polja do stola pod QR povećalom!
 • Svaki dan osiguravamo svježe meso i jaja s hrvatskih farmi - biraj domaće!

 

mandarine

 • Jamčimo najvišu razinu kvalitete
 • Stroge kontrole 
 • Neprekinuti hladni lanac
rajcica

Mesnica

 • više od 100 vrsta pakiranog mesa i peradi u asortimanu
 • više od 40 vrsta mesa na uslužnom pultu
 • svježe meso nabavljamo od provjernenih dobavljača

 

agrumi

Odjel voća i povrća

Svakodnevna opskrba, provjerena kvaliteta i prirodan okus naših pro­iz­voda: to je ono što možeš naći na našem odjelu voća i povrća


IZBOR

Želiš izbor? Dobiješ najveći izbor različitih proizvoda!

Odmah da te upozorimo – ako odeš u Kaufland po jednu stvar, vrlo vjerojatno ćeš se doma vratiti s njih 10. Možda ti zapne za oko neki od naših održivih proizvoda ili želiš isprobati neki novi umak kojeg do jučer nije bilo ili je ono što inače koristiš baš danas na akciji. Puno je razloga, no jedno je sigurno - Kaufland ti jamči odličan omjer cijene i kvalitete, naročito kad je riječ o proizvodima naših robnih marki.

 

 • Kod nas te čeka više od 22.000 proizvoda – od igle do lokomotive!
 • Više od 10.000 proizvoda poznatih marki – nema čega nema!
 • Isprobaj više od 4.000 proizvoda naših marki (K-Classic, K-Favourites, K-Bio, Naše mi najbolje paše, K-Free, Bevola, K-take it veggie) – odličan omjer cijene i kvalitete!
 • Biraj više od 4.000 održivih proizvoda – kupuj odgovorno!

 

One-stop shop: Kaufland je broj 1 za kupnju na jednom mjestu!

Mi imamo sve - od proizvoda za najbolji doručak, ručak ili večeru do vrtnog alata. Spremaš li se na putovanje, na našim ćeš policama pronaći sve što ti treba za nezaboravnu avanturu. U tvoju obitelj stiže prinova? Bez brige, uz našu će ponudu tvoja će beba biti sretna i zadovoljna.

Za najbolju brigu o tvojim kućnim ljubimcima, posjeti Kaufland - mi imamo sve: od krevetića za psa ili mačku do hrane za ribice. Odjeća, obuća, kozmetika, domaći proizvodi, svježe voće i povrće, kvalitetno i povoljno - sve se nalazi pod jednim krovom. 

Kada želiš kupiti sve za kućanstvo na jednom mjestu, posjeti nas!


JEDNOSTAVNOST

Želiš jednostavno? Dobiješ jednostavnu i najbržu kupnju!

Jedan od vrlo važnih faktora u kupovini je vrijeme, da ne kažemo prolazno vrijeme. Svjesni smo toga da postoji puno važnijih stvari u životu od odlaska u dućan i zato dajemo sve od sebe da tvoja kupnja bude što brža i jednostavnija.

 

 • Kod nas ćeš obaviti sve na jednom mjestu – bez čekanja u redu!
 • Ako su sve blagajne otvorene, a ti čekaš dulje od 5 minuta, dobivaš 2 € – jer vrijeme je novac! 
 • Imamo duge blagajničke trake – što prije staviš, prije platiš!