Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.

Kaufland svježina i kvaliteta

Svi koji se žele kvalitetno hraniti složit će se u jednom – u svježim namirnicama treba uživati baš svaki dan! Upravo zato kod nas možeš u svakom trenutku uživati u bogatom izboru svježih namirnica.

Naravno, kupnja svježih proizvoda treba biti ugodna i poticajna, pomalo zabavna ali uvijek sigurna, zato svi naši svježi proizvodi - od sireva, mesnih i suhomesnatih specijaliteta, preko voća i povrća pa sve do finih mirisnih peciva - uvijek prolaze stroge interne kontrole ali i ispitivanja na neovisnim institutima. Na taj način možemo osigurati optimalnu svježinu proizvoda koji se svakodnevno konzumiraju, stoga uvijek biramo najbolje namirnice, najbolje proizvođače i najbolje prijevoznike…


Sve to kako bismo ti pružili – vrhunsku svježinu!

Top ponuda od četvrtka!

Najbolje i najsvježije voće i povrće!

U tvom Kauflandu nudimo ti velik izbor svježih pekarskih proizvoda u kojima ćeš ne samo uživati, nego s kojima ćeš i itekako uštedjeti! Jer uz redovite tjedne akcije, uvijek imamo i brojne posebne ponude atraktivnih proizvoda po odličnim cijenama.

 

Povoljno, ukusno i upravo pečeno

Točno tako: svaki je proizvod iz naše pekare, bez obzira je li riječ o kruhu, lepinji ili kiflici, iznimno ukusan i mekan, svježe pečen i izuzetno povoljan. Za što god ti treba - školski sendvič, obiteljski ručak ili roštiljanje s prijateljima – u našoj pekari uvijek se isplati kupovati! Jer kod nas je kupnja i užitak, i ušteda.


Svakodnevna opskrba, provjerena kvaliteta i prirodan okus naših pro­iz­voda: to je ono što možeš naći na našem odjelu voća i povrća - baš kao da si na obližnjem polju ili u voćnjaku. Sve na jednom mjestu, uvijek svježe i kvalitetno, i to zahva­ljujući strogim kontrolama i besprije­kornom sustavu dostave! Naravno, svakodnevno obogaćujemo i pro­širujemo našu ponudu jer ti že­limo pružiti vrhunski izbor i vrhunsku svježinu - uz više od 100 vrsta voća i povrća s domaćih polja ali i iz cijeloga svijeta!


Kupovina svježih namirnica veoma je osjetljiva stvar, no dobro je znati da se možeš pouzdati u nas jer nabavljamo robu svaki dan, a temeljitim provjerama i strogim higijenskim propisima jamčimo kvalitetu kakvu možeš naći samo u svom Kauflandu. Na našem uslužnom pultu čekaju te sirevi te mesni i suhomesnati proizvodi prvoklasne kvalitete i svježine! Sve se namirnice nabavljaju od pomno odabranih dobavljača, a višekratne redovite kontrole jamče najbolju ponudu s više od 200 proizvoda na našem uslužnom pultu.