Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Izabrali ste nas

One-stop shop

Kaufland je tvoj broj 1 za kupnju na jednom mjestu!

Istraživanje provedeno u ožujku 2021. godine na uzorku od 1000 ispitanika je pokazalo: Kaufland je prvi izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu

Rezultati neovisnog istraživanja agencije Hendal su dokazali: kada želiš kupiti sve za kućanstvo na jednom mjestu, biraš Kaufland kao svoj prvi izbor. Hvala ti na tome!


Na našim policama te čeka:

  • više od 2000 osnovnih živežnih namirnica
  • više od 200 vrsta voća i povrća
  • više od 160 proizvoda na uslužnom pultu
  • više od 2500 neprehrambenih proizvoda
  • više od 1700 proizvoda u asortimanu pića
  • i još mnogo više...

Znamo koliko je tvoje vrijeme dragocjeno, zato ti nudimo sve na jednom mjestu: posjeti nas i uživaj u brzoj i jednostavnoj kupnji pod jednim krovom. One-stop shop: Kaufland je broj 1 za kupnju na jednom mjestu!

Neovisna agencija Hendal provela je istraživanje u ožujku 2021. na uzorku od 1000 ispitanika, istraživanje je pokazalo: Kaufland je prvi izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu!

Mi imamo sve - od proizvoda za najbolji doručak, ručak ili večeru do vrtnog alata. Spremaš li se na putovanje, na našim ćeš policama pronaći sve što ti treba za nezaboravnu avanturu. U tvoju obitelj stiže prinova? Bez brige, uz našu će ponudu tvoja će beba biti sretna i zadovoljna.

Za najbolju brigu o tvojim kućnim ljubimcima, posjeti Kaufland - mi imamo sve: od krevetića za psa ili mačku do hrane za ribice. Odjeća, obuća, kozmetika, domaći proizvodi, svježe voće i povrće, kvalitetno i povoljno - sve se nalazi pod jednim krovom. 

Dokazano je: kada želiš kupiti sve za kućanstvo na jednom mjestu, Kaufland je tvoj prvi izbor.

Hvala ti na tome!

Svaki dan u kojem uživaš u svježem voću i povrću je dobar dan.

Svježe baš kao da je maloprije ubrano, strogo kontrolirano i s puno ljubavi odabrano: na našem odjelu voća i povrća čeka te pravo šarenilo okusa i boja - zajamčene kvalitete. Jer za nas kod kvalitete nema "ali".  

Prema istraživanju agencije Hendal - za najbolji omjer cijene i kvalitete svježeg voća i povrća - izabrali ste nas!

Odabrale mame...

...jer mame znaju što je najbolje za njihove obitelji!

Prvo i jedinstveno istraživanje zadovoljstva majki korištenim proizvodima i uslugama na regionalnom tržištu.

Oznaka “Odabrale mame” je ujedno i preporuka svim potrošačima za kupnju najboljeg proizvoda ili korištenje najbolje usluge – jer mame znaju što je najbolje!

Oznaka “Odabrale mame” je i nagrada proizvođačima čiji su proizvodi pronašli put do srca majki, kao i ocjenjenim pružateljima raznih usluga.

Rok uporabe

Znate li razliku između "najbolje upotrijebiti do" i "upotrijebiti do"?

Prosječan Hrvat godišnje baci 71 kilogram hrane. Europska komisija procjenjuje da se gotovo 10 posto, od ukupno 88 milijuna tona bačene hrane u EU-u svake godine, može povezati s oznakom datuma na hrani. Naime, nije sva hrana na kojoj je istekao datum naveden na pakiranju za baciti – potrebno je razlikovati oznaku „upotrijebiti do“ i „najbolje upotrijebiti do“.

Oznaka „Upotrijebiti do“ odnosi se na sigurnost hrane i znači da se hrana može konzumirati do datuma navedenog na ambalaži. Nakon isteka navedenog roka hrana više nije sigurna za konzumaciju i mogla bi prouzročiti zdravstvene tegobe. Ta se oznaka stavlja na svježu i lako kvarljivu hranu, kao što su primjerice riba, meso i mliječni proizvodi.

S druge strane, oznaka „Najbolje upotrijebiti do“ odnosi se na kvalitetu hrane te znači da će hrana, ako se držite uputa za čuvanje, biti sigurna za jelo i nakon isteka navedenog datuma na ambalaži, no možda neće imati jednak okus ili teksturu. Stoga je ne morate nužno odmah baciti!

Više o temi bacanja hrane, ali i druge korisne savjete iz područja sigurnosti hrane kao što su primjerice higijena hrane ili bolesti koje se prenose hranom pronađite na edukativnoj stranici Europske agencije za sigurnost hrane i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu EU bira sigurnu hranu.

Sigurnost

Kako znati je li vaša hrana sigurna?

Kako higijenom hrane izbjeći bolesti koje se njome prenose? Jeste li čuli za akrilamid i zašto ga trebate izbjeći? Možete li biti uvjereni da je ambalaža hrane koju kupujete sigurna?

Ako je odgovor na neko od ovih pitanja „ne“, posjetite edukativnu stranicu EU bira sigurnu hranu, na kojoj možete saznati više o sigurnosti hrane na vašim tanjurima i pronaći odgovore na ova i mnoga druga pitanja. Teme koje pokriva ova stranica i pritom nudi korisne savjete uključuju bacanje hrane, bolesti koje se prenose hranom, higijenu hrane, kontaminante u hrani, dobrobit životinja koje koristimo za hranu, ambalažu, aditive, alergene, dodatke prehrani, zdravlje bilja, zdravlje pčela i novu hranu poput chia sjemenki i kvinoje.

Hrani na hrvatskom tržištu i tržištu EU-a možemo vjerovati jer za njezinu sigurnost brinu znanstvenici Europske agencije za sigurnost hrane i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, a spomenutoj edukativnoj kampanji podršku pruža i Kaufland jer brinemo o našim potrošačima te želimo da ste informirani i kritički promišljate pri svakodnevnom odabiru hrane.


Svakodnevna opskrba, provjerena kvaliteta i prirodan okus naših pro­iz­voda: to je ono što možeš naći na našem odjelu voća i povrća

Kod nas te čeka sve na jednom mjestu, uvijek svježe i kvalitetno, i to zahva­ljujući strogim kontrolama i besprije­kornom sustavu dostave! Naravno, svakodnevno obogaćujemo i pro­širujemo našu ponudu jer ti že­limo pružiti vrhunski izbor i vrhunsku svježinu voća i povrća s domaćih polja ali i iz cijeloga svijeta!


Kada je riječ o pekarskim proiz­vodima, netko voli peciva, netko kruh, netko uživa u slanom, a netko u slatkom... No jedno je svima zajedničko: baš svi vole svježe!

Uvijek svježe pečeno

U našoj se samoposlužnoj pekari cijeli dan peku mirisna peciva, mekani kruščići  i mnoge druge fine pekarske poslastice - od ranog jutra pa sve do zatvaranja trgovine. Svježina i kvaliteta su stoga neupitni, a bogat izbor zadovoljit će pritom i one najzahtjevnije, I što je najbolje, kupnja je brza i praktična  - nema čekanja u redu!