Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Izabrali ste nas

One-stop shop

Kaufland je tvoj broj 1 za kupnju na jednom mjestu!

Istraživanje provedeno u ožujku 2021. godine na uzorku od 1000 ispitanika je pokazalo: Kaufland je prvi izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu

Rezultati neovisnog istraživanja agencije Hendal su dokazali: kada želiš kupiti sve za kućanstvo na jednom mjestu, biraš Kaufland kao svoj prvi izbor. Hvala ti na tome!


Na našim policama te čeka:

  • više od 2000 osnovnih živežnih namirnica
  • više od 200 vrsta voća i povrća
  • više od 160 proizvoda na uslužnom pultu
  • više od 2500 neprehrambenih proizvoda
  • više od 1700 proizvoda u asortimanu pića
  • i još mnogo više...

Znamo koliko je tvoje vrijeme dragocjeno, zato ti nudimo sve na jednom mjestu: posjeti nas i uživaj u brzoj i jednostavnoj kupnji pod jednim krovom. 


One-stop shop: Kaufland je broj 1 za kupnju na jednom mjestu!

Neovisna agencija Hendal provela je istraživanje u ožujku 2021. na uzorku od 1000 ispitanika, istraživanje je pokazalo: Kaufland je prvi izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu!

Mi imamo sve - od proizvoda za najbolji doručak, ručak ili večeru do vrtnog alata. Spremaš li se na putovanje, na našim ćeš policama pronaći sve što ti treba za nezaboravnu avanturu. U tvoju obitelj stiže prinova? Bez brige, uz našu će ponudu tvoja će beba biti sretna i zadovoljna.

Za najbolju brigu o tvojim kućnim ljubimcima, posjeti Kaufland - mi imamo sve: od krevetića za psa ili mačku do hrane za ribice. Odjeća, obuća, kozmetika, domaći proizvodi, svježe voće i povrće, kvalitetno i povoljno - sve se nalazi pod jednim krovom. 

Dokazano je: kada želiš kupiti sve za kućanstvo na jednom mjestu, Kaufland je tvoj prvi izbor.

Hvala ti na tome!

Što je Best buy?

Best Buy Award istraživanja ne mjere ni tržišne udjele ni snagu branda, već isključivo i samo iskustvo i mišljenje potrošača (ispitanika) o tome tko po njihovom stavu nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu u određenoj kategoriji. 

Osvojili smo nagradu na pitanje:

  • „Navedite naziv HIPERMARKETA koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj. Imajte u vidu da je HIPERMARKET po definiciji VELIKI SUPERMARKET - dakle maloprodajna trgovina velike površine koja nudi iznimno veliki izbor različitih prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Koji dakle HIPERMARKET u Hrvatskoj nudi po vama najbolji omjer cijene i kvalitete:“ 

QUDAL – Odjel pekare i voća i povrća

Cilj projekta QUDAL je skrenuti pozornost javnosti na važnost kvalitete u svakodnevnom odabiru i prava građana na vrhunsku razinu kvalitete, kao i omogućiti potrošačima lakše snalaženje i lakši pronalazak najkvalitetnijih proizvoda i usluga na tržištu.

Osvojili smo nagradu na sljedeća pitanja:

  • "Navedite naziv maloprodajnog trgovačkog lanca koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete kada je riječ o ODJELU ZA PRODAJU SVJEŽEG VOĆA I POVRĆA (voćarna u maloprodajnom trgovačkom centru) na hrvatskom tržištu."
  • "Navedite naziv maloprodajnog trgovačkog lanca koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete kada je riječ o ODJELU ZA PRODAJU SVJEŽIH PEKARSKIH PROIZVODA (pekara u maloprodajnom trgovačkom centru) na hrvatskom tržištu."


QUDAL – Usluga na info pultu

Istraživanja kvalitete metodom QUDAL provode se u potpunosti u skladu s odredbama ‘Međunarodnog kodeksa za provedbu tržišnih i društvenih istraživanja’ koji su donijele Međunarodna trgovačka komora (ICC) i Svjetska udruga istraživačkih stručnjaka (ESOMAR).

 

Svaki dan u kojem uživaš u svježem voću i povrću je dobar dan.

Svježe baš kao da je maloprije ubrano, strogo kontrolirano i s puno ljubavi odabrano: na našem odjelu voća i povrća čeka te pravo šarenilo okusa i boja - zajamčene kvalitete. Jer za nas kod kvalitete nema "ali".  

Prema istraživanju agencije Hendal - za najbolji omjer cijene i kvalitete svježeg voća i povrća - izabrali ste nas!


Svakodnevna opskrba, provjerena kvaliteta i prirodan okus naših pro­iz­voda: to je ono što možeš naći na našem odjelu voća i povrća

Kod nas te čeka sve na jednom mjestu, uvijek svježe i kvalitetno, i to zahva­ljujući strogim kontrolama i besprije­kornom sustavu dostave! Naravno, svakodnevno obogaćujemo i pro­širujemo našu ponudu jer ti že­limo pružiti vrhunski izbor i vrhunsku svježinu voća i povrća s domaćih polja ali i iz cijeloga svijeta!


Kada je riječ o pekarskim proiz­vodima, netko voli peciva, netko kruh, netko uživa u slanom, a netko u slatkom... No jedno je svima zajedničko: baš svi vole svježe!

Uvijek svježe pečeno

U našoj se samoposlužnoj pekari cijeli dan peku mirisna peciva, mekani kruščići  i mnoge druge fine pekarske poslastice - od ranog jutra pa sve do zatvaranja trgovine. Svježina i kvaliteta su stoga neupitni, a bogat izbor zadovoljit će pritom i one najzahtjevnije, I što je najbolje, kupnja je brza i praktična  - nema čekanja u redu!