Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Održivost

Svi želimo živjeti na očuvanom planetu. Zato se mi u Kauflandu angažiramo na različitim područjima – za naš okoliš, zdravu prehranu, klimu i društvo. Naš cilj: Zemlju želimo učiniti boljim mjestom za život. Uključi se i ti!

ZAJEDNO ZA ZAŠTITU KLIME

Ne govorimo samo o zaštiti klime, mi konkretnim mjerama dajemo relevantan doprinos. Naše aktivnosti sežu od korištenja energetski učinkovite tehnologije i ekološki osviještenog planiranja novih građevina, preko klimatski prihvatljivih logističkih procesa do izbjegavanja otpada i očuvanja morske cvjetnice posidonije. Uključi se i ti!


SMANJENJE OTPADA OD HRANE

Zalažemo se za to da hrana ne završi u smeću i da bude cijenjena na način koji zaslužuje. Naš angažman seže od smanjenja i izbjegavanja gubitaka hrane preko donacija posrednicima sve do osvještavanja naših kupaca. Naš plan: Do kraja 2030. god. smanjit ćemo otpad od namirnica za 50 %1. Uključi se i ti! 

DOMAĆE DIREKTNO NA TANJUR

Tijekom više od 20 godina Kaufland je uspostavio suradnju s mnogim domaćim proizvođačima. Potičemo domaću poljoprivredu i neprestano proširujemo ponudu regionalnih proizvoda. Kratkim transportnim putevima čuvamo klimu i jačamo domaće proizvođače. Svi naši domaći proizvodi prepoznatljivi su po našoj oznaci „hrvatsko srce“ i logotipu „Biraj domaće“.  Uključi se i ti!

ZAJEDNO ČINIMO DOBRO

Kao društveno odgovoran trgovački lanac angažiramo se na društvenim i ekološkim projektima. Donacije hrane lokalnim posrednicima u lancu doniranja hrane, Kaufland škola voća i povrća u okviru koje javnim osnovnim školama već godinama doniramo svježe voće i povrće, božićne donacije za dobrobit djece –samo su neki od projekata kojima aktivno pomažemo zajednicu u kojoj poslujemo Uključi se i ti!