Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

O nama

Tvoja Iznenadilica

Želiš super kupon iznenađenja? Dobiješ ga uz Kaufland Card Iznenadilicu!

Svakoga dana zaviri u Kaufland aplikaciju i klikom na Tvoja Iznenadilica otvori svoj poklon iznenađenja. Poklon skriva posebne kupone koje možeš iskoristiti u svim Kaufland poslovnicama.

Za sve vatrene navijače Hrvatske nogometne reprezentacije pripremili smo i super nogometne kupone.

Zato otvaraj svoju Iznenadilicu svaki dan i uživaj u popustima.

Želiš da ti utorkom oprostimo račun? Uz Kaufland Card dobiješ puni iznos natrag i 100 X više! 

Dođi u Kaufland na Plavi utorak jer svakom 100. kupcu vraćamo ukupan iznos računa na Kaufland poklon- kartici. Sve što trebaš učiniti je skenirati svoju Kaufland karticu prilikom plaćanja i saznati je li ti se osmjehnula sreća. Zato rezerviraj zadnji utorak u mjesecu za kupnju u  Kauflandu i… sretno!

*Plavi utorak je zadnji utorak u mjesecu.. Dobitni je svaki 100- ti račun u iznosu većem od 5 €. Korisnik koji je prilikom registracije za program vjernosti Kaufland card dao netočne ili nepotpune podatke ne može biti dobitnik poklon bona. Dobitnike ćemo objaviti na našoj web stranici Nagradne igre i natječaji | Kaufland te ih obavijestiti putem e-mail adrese (ako je dana prilikom registracije) u roku od 3 radna dana. Poklon bon se dobitnicima šalje unutar 7 radnih dana od objave dobitnika na e-mail adresu navedenu prilikom registracije ili ako takav podatak nije dan, na kućnu adresu navedenu prilikom registracije za Kaufland Card (točan datum dostave ovisi o dostavnoj službi). Poklon bon se ne može zamijeniti za novac. Rok iskoristivosti poklon bona je 3 mjeseca od slanja putem e-maila ili pošte . 


Zašto Kaufland Card?

Kaufland Card je program kojim nagrađujemo tebe, našeg vjernog kupca. Uz već postojeće popuste pobrinuli smo se da tvoja kupnja bude još povoljnija!

Posebne ponude s popustima, kuponi prilagođeni tvojim potrebama te bonus bodovi - sve prednosti potraži na jednom mjestu uz svoj Kaufland Card. 

Registriraj se putem Kaufland mobilne aplikacije, web stranice moj.kaufland.hr ili u jednoj od naših trgovina.

Želiš li saznati više o Kaufland Card programu vjernosti, na pravom si mjestu!


Još više pogodnosti

Posebne ponude s popustima

Uz Kaufland Card možeš uživati u posebnim ponudama na odabrane proizvode svaki tjedan.

Pronaći ćeš ih jasno označene u našem katalogu, mobilnoj aplikaciji, ili ovdje - na našoj web stranici. Naravno, nismo ih zaboravili posebno označiti ni u našim trgovinama.

Provjeri aktualnu ponudu i ne zaboravi skenirati svoju Kaufland karticu prilikom svake kupnje.

Uživaj u svojim kuponima

Učestalim skeniranjem svoje kartice imati ćemo više informacija o tvojim preferencijama prilikom kupnje te ćemo moći kreirati kupone prilagođene baš tvojim potrebama.

Svoje kupone možeš pronaći prijavom u svoj korisnički račun. Ukoliko si korisnik digitalne kartice, korisničkom računu pristupaš prijavom putem mobilne aplikacije, a ako koristiš fizičku karticu, prijavom putem tableta koji se nalazi na informacijskom pultu u našim trgovinama ili putem korisničkog portala na stranici moj.kaufland.hr.

Obavezno koristi svoju Kaufland karticu pri svakoj kupnji i nestrpljivo iščekuj svoj kupon!

Uživaj u sakupljanju bodova

Kaufland kartica nudi još jednu dodatnu pogodnosti: za svakih 4 eura koje potrošiš prilikom svoje kupnje, dobivaš 1 bod na svoj korisnički račun.

Bodove ćeš moći iskoristiti za ekskluzivne kupone odnosno za kupnju specijalnih proizvoda po posebnim cijenama za koje si do sada sakupljao naljepnice, stoga obavezno koristi Kaufland karticu pri svakoj kupnji i sakupljaj bodove!


Kaufland Card fizička kartica napravljena je od 100% reciklirane plastike!

Kaufland card - fizička kartica

Kaufland nastavlja djelovati prema REset Plastic strategiji grupacije Schwarz stoga je i naša fizička kartica napravljena od 100% reciklirane plastike!

Recikliranu plastiku koristimo kako bismo umanjili količinu plastike u opticaju, a sukladno našoj REset Plastic strategiji, fizička kartica Kaufland Card može se reciklirati, čime zatvaramo kružni proces recikliranja.


Koje vrste kartica su ti na raspolaganju?

Digitalna kartica

Digitalnu Kaufland karticu možeš aktivirati u našoj mobilnoj aplikaciji. Jednostavno je: preuzmi Kaufland mobilnu aplikaciju, registriraj se i tvoja digitalna kartica je spremna za korištenje.

Nisi siguran da baš želiš koristiti digitalnu karticu? Dozvoli da te uvjerimo. Digitalna kartica donosi čak i više prednosti od fizičke u obliku bonus bodova koje možeš iskoristiti, primjerice, u našim programima vjernosti.

Također, u našoj mobilnoj aplikaciji uvijek možeš provjeriti najnovije Kaufland Card ponude, provjeriti svoje kupone te pratiti povijest svojih kupnji.

Fizička kartica

Ukoliko ti digitalni svijet nije dostupan, Kaufland karticu možeš imati i u fizičkom obliku. Karticu možeš preuzeti na info pultu u bilo kojoj Kaufland trgovini i registrirati je odmah, na licu mjesta ili je ponijeti kući sa sobom te registrirati u udobnosti svog doma putem korisničkog portala moj.kaufland.hr.

Upute za registraciju kartice ćeš pronaći u našim trgovinama odnosno na stranici moj.kaufland.hr.

Spoji kartice i iskoristi pogodnosti!

Fizičku karticu možeš u bilo kojem trenutku povezati s digitalnom i potom koristiti obje. I to, naravno, što češće!

Uz jedan digitalni račun možeš povezati najviše pet kartica, što će ti osigurati da više članova tvoje obitelji istovremeno prikupljaju bodove na jednom računu.

I nemoj se brinuti - bez obzira što fizička i digitalna kartica nemaju isti broj, bodovi se sakupljaju na istom računu


Naša aplikacija

Još nemaš našu mobilnu aplikaciju? Preuzmi je besplatno sada!

U aplikaciji ćeš pronaći:

  • aktualnu ponudu
  • katalog
  • mogućnost kreiranja vlastitog popisa za kupnju
  • ukusne recepte i naravno, sve što je povezano s Kaufland karticom - kupone, bodove i popuste

Video tutorijal

Do Kaufland kartice u samo nekoliko koraka

Ne znaš kako do Kaufland kartice? U ovom video tutorijalu pronaći ćeš detaljne upute o tome kako registrirati, aktivirati ili povezati svoju digitalnu i fizičku Kaufland karticu, kao i vodič kroz Kaufland aplikaciju i korisnički portal.

Kako registrirati fizičku karticu?

Kako provjeriti bonus bodove?

Kako registrirati digitalnu karticu?

Kako dati privolu?

Kako povezati obje kartice?


Najčešća pitanja

Nešto ti još uvijek nije jasno? Možda ćeš odgovor pronaći upravo ovdje.

Kaufland Card

Što je Kaufland Card?

Kaufland Card je Kauflandov vlastiti program vjernosti koji nudi brojne pogodnosti. Kaufland Card dostupan je u digitalnom formatu koji je integriran u Kaufland aplikaciji te u obliku fizičke kartice.

Koje benefite dobivam ako se učlanim u program?

Pogodnosti za upis u program vjernosti su brojne:

*pogodnosti u vidu tjednih Kaufland Card ponuda. To su odabrani popusti za proizvode ili grupe proizvoda.

*automatski skupljaš bonus bodove za svaku kupnju pomoću fizičke ili digitalne kartice na blagajni. Ti se bodovi mogu iskoristiti za različite promocije, npr. sudjelovanje u programu vjernosti za  neprehrambene proizvode (umjesto dosadašnjeg skupljanja i lijepljenja naljepnica) ili možeš zamijeniti svoje bodove za kupone (popusti na proizvode / grupe proizvoda).

* kao član, imat ćeš i pogodnosti u obliku kupona. Ovi kuponi omogućuju ti još veće popuste na proizvode ili grupe proizvoda. 

Ubuduće, nakon analize povijesti kupovine, bit će ti dostupni pojedinačni kuponi, posebno kreirani za tebe.

*u Kaufland aplikaciji možeš vidjeti svoje kupnje.

*kao član, imaš priliku sudjelovati u posebnim nagradnim igrama i osvojiti sjajne nagrade.

Kako se registriram za Kaufland Card?

Postoje tri načina za registraciju:

* Kako bi se prijavio/la za digitalnu Kaufland karticu na svom mobilnom telefonu, preuzmi Kaufland mobilnu aplikaciju iz Google Play Storea ili App Storea. U aplikaciji samo trebaš odabrati opciju registriraj se u Kauflandov program vjernosti i slijediti korake.

* Za registraciju fizičke Kaufland kartice uzmi karticu s info pulta u bilo kojoj Kaufland trgovini i slijedi korake potrebne za registraciju na terminalu koji se nalazi na info pultu. Za registraciju fizičke kartice potrebno je potvrditi svoj korisnički račun putem poveznice u e-mailu ili putem koda koji ćeš dobiti SMS-om.

Pažnja! Kartica nije aktivna dok se ne registrira!

*  Kako bi se registrirao/la za fizičku Kaufland karticu iz udobnosti vlastitog doma, potrebno je uzeti karticu s info pulta u bilo kojoj Kaufland trgovini i slijediti korake za registraciju koje možeš pronaći na na web portalu moj.kaufland.hr. Za registraciju fizičke kartice potrebno je potvrditi svoj korisnički račun putem poveznice u e-mailu ili putem koda koji ćeš dobiti SMS-om.

Pažnja! Kartica nije aktivna dok se ne registrira!

Kako bi se pridružio/la programu vjernosti Kaufland Card, moraš imati najmanje 18 ili više godina. Općenito je potrebno potvrditi adresu e-pošte i / ili broj mobilnog telefona ako želiš primati informacije o Kaufland Card putem tog kanala.

 

Mogu li se registrirati za Kaufland Card ako sam strani državljanin?

Da, ali pogodnosti programa možeš koristiti isključivo u trgovinama Kauflanda u Hrvatskoj te se kartica ne može koristiti u drugim zemljama. Možeš se registrirati putem broja mobilnog telefona samo ako taj broj pripada državi registracije.

Vrijedi li Kaufland Card i u inozemstvu?

Kaufland kartica izdana u Hrvatskoj, s pogodnostima objašnjenim u pravilima o programu Kaufland Card vrijedi samo Kauflandovim trgovinama u Hrvatskoj.

Koliko dugo vrijedi moj Kaufland Card?

Kaufland kartica nema određeno vrijeme važenja, može se koristiti u bilo kojem trenutku u bilo kojoj Kaufland trgovini u Hrvatskoj.

Aplikacija

Kako mogu preuzeti Kaufland aplikaciju?

Kaufland aplikaciju možeš preuzeti s Google Play Storea ili App Storea. Možeš je pronaći pod nazivom "Kaufland - ponude i još više", s logotipom Kauflanda.

Ne posjedujem pametni telefon - kako mogu sudjelovati u programu?

U programu možeš sudjelovati registracijom fizičke kartice, koju možeš preuzeti u bilo kojoj trgovini Kauflanda. 

 

Povezivanje kartica

Ako imam fizičku i digitalnu karticu, mogu li ih povezati?

Svakako možeš registrirati digitalni račun i ako želiš, možeš na jedan račun skupljati bodove s više članova obitelji,. To možeš učiniti tako da u našoj trgovini zatražišnjamanje jednu, a najviše pet fizičkih kartica koje potom možeš pripojiti digitalnom računu. No, ne može sse spojiti fizička kartica koja je već registrirana na jedno ime s digitalnom karticom.

Koje korake trebam slijediti kako bi povezao/la kartice?

Otvori Kaufland mobilnu aplikaciju, idi na odjeljak "više", odaberi izbornik "postavke" te klikni na broj Kaufland kartice, a zatim "dodaj karticu". Ovdje možeš ručno umetnuti broj svoje fizičke kartice ili skenirati njezin QR kod pomoću kamere mobilnog telefona. Tvoja će se fizička kartica pojaviti spojena unutar aplikacije s tvojim digitalnim računom. Ako je tvoja fizička kartica već registrirana, moraš napraviti dodatnu verifikaciju. Za potvrdu ćeš primiti kôd SMS-om na svoj mobilni telefon te ga je potrebno unijeti u formular na predviđeno mjesto.

 

Mogu li se dvije različite digitalne kartice povezati?

Ne, na digitalne račune možeš spojiti samo fizičke kartice, a digitalni će račun biti vodeći.

Bonus bodovi

Kako mogu skupljati bonus bodove za dodatne pogodnosti programa?

Digitalne bodove možeš prikupljati s našom digitalnom i fizičkom karticom. Skeniraj svoju Kaufland karticu prije plaćanja na blagajni. Bonus bodovi za tvoju kupnju automatski se pribrajaju na tvoj korisnički računi.

Koliko bonus bodova dobivam prilikom kupnje?

Dobit ćeš jedan bonus bod za svakih 4 EURA/30 KN koje si potrošio/la za kupnju u bilo kojoj Kauflandovoj trgovini u zemlji.

Ostvarujem li neke prednosti ukoliko skupljam bonus bodove u Kaufland aplikaciji?

Svi članovi s digitalnom karticom mogu prikupljati bonus bodove tijekom cijele godine prilikom svake kupnje za minimalno potrošenih 4 EUR / 30 KN. Svi prikupljeni bonus bodovi automatski se dodaju na tvoj digitalni račun. 

Članovi svoje digitalne bodove mogu iskoristiti za ostvarivanje popusta na neprehrambene proizvode iz naših programa vjernosti ili ih koristiti za aktivaciju ekskluzivnih kupona.

 

Može li se dobiti bonus bodovi nakon kupnje, ako prilikom kupnje imam tehničkih problema s Kaufland karticom?

Da, pozivom prema Službi za potrošače na broj 0800 223 223, od ponedjeljka do subote, između 08.00 i 20.00 sati. Potrebno je pripremiti svoj Kaufland Card te račun od kupovine za koji koji nisu dodijeljeni bonus bodovi. U slučaju da je kupac zaboravio svoju Kaufland karticu, bodovi se ne dodjeljuju naknadno.

Imaju li digitalni bonus bodovi rok trajanja?

Da, oni prestaju vrijediti nakon jedne godine od trenutka kada su pridodani računu o čemu ćemo te obavijestiti mjesec dana prije isteka.

Kako mogu koristiti bonus bodove u zamjenu za kupone?

Za neke ekskluzivne kupone potrebni su ti bonus bodovi kako bi ih otključao/la. Što više bonus bodova prikupiš, to više specijalnih kupona možeš otključati. Trenutačni saldo bodova možeš provjeriti izravno u Kauflandovoj mobilnoj aplikaciji ili putem weba nakon što se ulogiraš u svoj korisnički račun. Više informacija možeš pronaći izravno u opisu kupona.

Kuponi

Što su kuponi?

Kuponi su odabrani popusti (na proizvode ili grupe proizvoda) za članove programa vjernosti Kaufland Card. Kupone možeš pronaći u Kauflandovoj mobilnoj aplikaciji ili na web portalu u odjeljku "Moji kuponi".

Moram li imati Kaufland Card za korištenje kupona?

Da, kuponi se mogu koristiti samo u kombinaciji s Kaufland karticom.

 

Kako da aktiviram kupon ukoliko imam digitalnu karticu?

Kupone ćeš pronaći u izborniku Kaufland kartice pod odjeljkom "Kuponi".
Kuponi su već aktivirani ili se mogu aktivirati / deaktivirati u bilo kojem trenutku tijekom njihovog roka valjanosti.
Na detaljnoj stranici u aplikaciji, nakon što klikneš na kupon, možeš vidjeti i detaljne informacije o svakom kuponu. Da bi iskoristio/la sve aktivne kupone, moraš skenirati svoju Kaufland karticu na blagajni.

 

Nakon ovog treba dodati i pitanje Kako da aktiviram kupone ukoliko imam fizičku karticu?

Prijavi se putem WEB portala ili terminala u trgovini u svoj korisnički račun gdje ćeš vidjeti sve raspoložive kupone i gdje možeš odabrati kupon koji želiš i aktivirati ga.

Kako da s kuponom dobijem popust na blagajni?

Kada odabereš posebne Kaufland Card artikle u trgovini za koje imaš aktivirani kupon, sve što trebaš učiniti je skenirati svoju Kaufland karticu na blagajni te će se automatski primijeniti svi važeći popusti i aktivirani kuponi.

 

 

Ostalo

Jesu li moji osobni podaci sigurni?

Da, Kaufland Hrvatska pridržava se važećeg zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka, stoga su vaši osobni podaci sigurni. Više detalja o zaštiti vaših osobnih podataka potražite na linku: https://www.kaufland.hr/zastita-podataka

 

 

Gdje mogu naći broj svoje kartice vjernosti?

Broj svoje Kaufland kartice možeš pronaći ispod QR koda na zaslonu digitalne kartice u Kauflandovoj mobilnoj aplikaciji ili na poleđini fizičke kartice, također ispod QR koda.

Kako mogu deaktivirati svoj Kaufland Card korisnički račun?

Kaufland Card korisnički račun možeš deaktivirati kroz Kauflandovu  mobilnu aplikaciju pristupom vlastitom profilu i to u dijelu postavki. Ako imaš fizičku karticu, možeš se prijaviti na terminalu u trgovinama ili kod kuće putem našeg web portala i program napustiti u odjeljku profila. Također možeš nas zatražiti da deaktiviramo tvoj račun pozivom prema Službi za potrošače na broj 0800 223 223, od ponedjeljka do subote, između 08.00 i 20.00 sati.

 

Što se događa sa mojim osobnim podacima nakon što napustim program vjernosti?

Ako više ne želiš koristiti prednosti Kaufland Card programa i deaktiviraš svoj korisnički račun, tvoji će se osobni podaci izbrisati, a račun postati anoniman.

Gdje mogu pronaći Kaufland Card promocije u programu vjernosti?

Promocije Kaufland kartice mogu se naći u Kaufland mobilnoj aplikaciji, u tjednom Kaufland letku, na Kaufland web stranici i u trgovini na policama označenim posebnim Kaufland Card cjenovnim etiketama.

Što moram učiniti ako sam zaboravio/la lozinku?

Nova lozinka za Kaufland karticu može se zatražiti putem Kaufland aplikacije tijekom postupka prijave.

 

Ako sam izgubio/la karticu, kako mogu dobiti novu?

Kako bi dobio/la novu Kaufland karticu, u slučaju da se postojeća  samostalna fizička kartica izgubi, potreban je posjet bilo kojoj Kaufland trgovini gdje ćeš dobiti novu karticu na info pultu. Nakon što je preuzmeš potrebno je nazvati Službu za potrošače na broj 0800 223 223, od ponedjeljka do subote, između 08.00 i 20.00h kako bi ti aktivirali novu karticu. No u slučaju gubitka fizičke kartice koja je povezana s digitalnim računom, samo trebaš u našoj trgovini uzeti novu fizičku karticu i opet je pripojiti digitalnom računu kroz Kaufland aplikaciju.

Koliko fizičkih kartica mogu povezati sa svojim digitalnim računom?

Na svoj digitalni račun možeš dodati najviše 5 fizičkih kartica.

 

 


Uvjeti korištenja i izjava o privatnosti

Pročitaj sve što te zanima o korištenju programa vjernosti i zaštiti svojih podataka!

Kaufland Hrvatska ozbiljno shvaća tvoju privatnost i u svojem poslovanju i odnosu prema korisnicima primjenjuje visoke standarde sigurnosti i zaštite osobnih podataka. Sudjelovanjem u Kaufland Card programu vjernosti prihvaćaš uvjete i pravila privatnosti. Ovdje pročitaj sve o zaštiti tvojih osobnih podataka kao i o uvjetima korištenja Kaufland programa vjernosti.