Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kaufland na društvenim mrežama

Kako tvojim okusnim pupoljcima nikad ne bi bilo dosadno kako ti nikad ne bi ponestalo ideja, svakodnevno te putem društvenih medija informiramo o trendovima, dajemo savjete, sjajne recepte i još mnogo toga. Prati nas na našim kanalima za društvene medije, postani dio velike zajednice - i svakodnevno se inspiriraj iznova!

Kaufland in Social Media
Facebook

Nagradna igra? Sviđa mi se!

Kaufland auf Facebook

Svima se to sviđa: Naš sadržaj na Facebooku jednako je raznolik kao i naš asortiman u dućanima!  U brojnim nagradnim igrama možeš osvojiti vrijedne nagrade. Osim toga, otkrit ćeš i nove proizvode te komunicirati s cijelom zajednicom. Brzo i jednostavno odgovaramo na tvoje brige i pitanja. Javi nam se!

Instagram

Otkrij, uživaj, dijeli.

Kaufland auf Instagram

Na Instagramu redovito dobivaš punu porciju novih proizvoda i neobičnih recepata za svaku zamislivu priliku. Mnogobrojni kulinarski trikovi pobrinut će se da svaki potez od sada bude savršen - i da i ti zasjaš s kulinarskim umjetničkim djelima u svojoj priči. 


YouTube

Razmišljaj izvan okvira

Kaufland auf YouTube

Na našem YouTube kanalu možeš otkriti najrazličitije teme: kreativne recepte i posebna jela iz različitih svjetskih kuhinja donose puno raznolikosti na tvoj zaslon, a tu su i Taste Traveler avanture. Uzbudljivo: Dopuštamo ti da zaviriš iza Kauflandovih kulisa...


LinkedIn

Uvid u naš poslovni svijet

Kaufland na LinkedInu

Želiš saznati više o nama kao poslodavcu, uspostaviti korisne kontakte ili napokon poduzeti sljedeći korak u svojoj karijeri? Tada si došao na pravo mjesto: od mogućnosti početka karijere i ponude slobodnih radnih mjesta do događanja i uzbudljivih uvida u naš poslovni svijet, nudimo ti sve sastojke za uspješnu budućnost. Kada počinješ?