Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

bevola®, kozmetička marka s proizvodima za njegu cijele obitelji

bevola® je naša kozmetička marka  s odličnim izborom proizvoda za svakodnevnu njegu i higijenu cijele obitelji. Uvjerljive kvalitete i povoljnih cijena,  bevola® je izvrsna alternativa ostalim brendovima. Tako sada prilikom kupnje možeš povoljno obaviti i kupnju kozmetičkih proizvoda.

Asortiman

Otkrij velik izbor bevola® proizvoda

U Kauflandu ćeš pronaći više od 150 bevola® proizvoda zajamčene kvalitete. Njega i styling kose, proizvodi za brijanje, njega zuba, lica i tijela, tuširanje i kupanje, ženska higijena i zaštita od sunca. Naši proizvodi za njegu savršeno su prilagođeni potrebama muškaraca, žena i naših mališana, dok proizvodi bevola® mein Moment donose savršene trenutke opuštanja. Za ljubitelje prirodnosti, prvi izbor je pak - bevola®. naturals.


Kvaliteta i održivost

Odgovorno proizvedeno i strogo kontrolirano

Surađujemo s provjerenim dobavljačima, pažljivo odabiremo recepture proizvoda i dodatno pregledavamo sve proizvode u neovisnim laboratorijima. 

Kada je riječ o sastojcima i ambalaži, veliku pažnju pridajemo održivosti. Primjerice, ne koristimo mikroplastiku i nerazgradive sintetičke polimere u recpturama velikog dijela naše kozmetike bevola®, pod uvjetom da to ne utječe na performanse ili sigurnost proizvoda.

Recepture svih proizvoda za njegu bevola® baby već sada ne sadrže mikroplastiku¹. Mnoga naša pakiranja već su izrađena od reciklirane plastike, a nove odabiremo i na temelju toga koliko plastike sadrže i koliko se dobro mogu reciklirati. 


Česta pitanja

Je li sve jasno?

Želiš znati više o proizvodima naše marke bevola®? Imaš pitanja? U našoj rubrici "Usluge" čekaju te najčešća pitanja i naši odgovori.