Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

bevola® proizvodi za bebe i djecu

Zahvaljujući kontroliranoj kvaliteti proizvoda bevola® Baby i bevola® Kids, roditelji mogu biti mirni - a također uštedjeti vrijeme i novac prilikom kupnje. Bez obzira radi li se o njezi bebe, dječjim zubićima, pelenama ili gelu za tuširanje 2 u 1 i šamponu, u našoj liniji kozmetičkih proizvoda mama i tata pronaći će sve što je njhovim mališanima potrebno za uspješan početak života i odrastanje.

bevola® Baby

Sve za naše najmlađe

Various bevola® baby products

bevola® Baby proizvodi mogu se prepoznati po pakiranju prilagođenom djeci - na kojem ih uvijek čeka naš znatiželjni rakun Kuniboo. U zaista velikom asortimanu za naše mališane pronaći ćeš proizvode za prematanje, higijenu i njegu: na primjer, pelene i podloške za presvlačenje, dječje štapiće za uši, vatu i vlažne maramice, kao i šampon, kupku i mnoge druge proizvode.

Kada su u pitanju naši proizvodi za njegu bebe, ne pristajemo na kompromis. Na primjer, recepture svih proizvoda za njegu bevola® Baby ne sadrže mikroplastiku1. Neovisni laboratoriji redovito provjeravaju kvalitetu proizvoda kao što su pelene, sapun ili šampon za bebe. 

Suha beba je sretna beba

bevola® Baby pelene

Bevola® dječje pelene s dugotrajnom suhom zaštitom održavaju bebe suhima i danju i noću. Snažna upijajuća jezgra "zatvara" tekućinu, a fleksibilne barijere za curenje i elastične manžete za noge osiguravaju još veću sigurnost. Pelene su posebno nježne prema dječjoj koži, baršunasto mekane iznutra i izvana te ne sadrže ni parfeme ni losione ni prirodni lateks. Njihova kompatibilnost s kožom testirana je i potvrđena u dermatološkim testovima.

Posebno domišljato: pelene veličine 1 i 2 imaju indikator vlage, što promjenom boje ukazuje na to da pelene treba mijenjati.


Odličan poklon za darivanje bebe

Torta od pelena

Torta od pelena vrhuunac je svakog darivanja djeteta - i jednostavna za izradu! Ne samo da izgleda sjajno, nego je  korisna: ovom tortom i roditelji dobivaju pristojnu zalihu pelena. A torta postaje stvarno posebna kada je ukrasite odjećom i igračkama.

Što ti treba?

  • 56 pelena bilo koje veličine
  • 56 gumica za domaćinstvo
  • kartonska rola potrošenog kuhinjskog papira
  • konac od jute i ljepljiva traka
  • škare, šestar i ravnalo
  • komad čvrstog kartona za podlogu (min. 40x40 cm)
  • šarena vrpca za ukrašavanje
  • dodatni dekorativni elementi po ukusu.

bevola® Kids i Junior proizvodi

Najbolja njega za naše mališane

bevola® Kids-Produkte

Uz bevola® Kids i Junior proizvode, kupaonica postaje omiljeno mjesto - .jer naš asortiman dječje kozmetike i proizvoda za njegu potpuno je prilagođen potrebama djece. Uz proizvode kao što su gel za tuširanje 2 u 1 i šampon ili proizvode za njegu zuba, svakodnevna higijenska rutina je i zabavna. To znači da uvijek postoji nešto novo što djeca mogu otkriti - a roditelji mogu biti mirni i opušteni zahvaljujući kontroliranoj kvaliteti naših proizvoda.

Česta pitanja

Je li sve jasno?

Želiš znati više o proizvodima naše marke bevola®? Imaš pitanja? U našoj rubrici "Usluge" čekaju te najčešća pitanja i naši odgovori.