Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kuniboo® – naša marka odjeće za bebe i mlađu djecu

Za veliku avanturu zvanu život potrebni su vam pravi sastojci od samog početka: naravno, puno ljubavi i strpljenja - ali i mnogi održivi, ​​ekološki prihvatljivi i povoljni proizvodi za bebe i malu djecu kao što su dječja odjeća i obuća, igračke za djecu od 0 do 3 godine, bočice i dude kao i razni oblici zaštite za djecu. Kuniboo® ima sve. Otkrijte našu robnu marku za bebe i malu djecu i uvjerite se u visoku kvalitetu, ekološki izbor materijala i vesele, moderne dizajne za svaki dan.

Kvaliteta

Izvrsna kvaliteta po niskoj cijeni

 Odabirom odjeće i obuće za bebe i malu djecu naše marke Kuniboo® ujedno dobivate i dobar osjećaj. I to upravo zato što za sve naše proizvode imamo najviše zahtjeve u pogledu kvalitete i praktičnosti. Osim toga, većina naših tekstila ima GOTS certifikat i izrađeni su od organskog pamuka.

  •  većina tekstila izrađena je od organskog pamuka i ima certifikat GOTS ili OCS
  • posebno mekano i ugodno za nošenje
  •  moderno, izdrživo i ekološki prihvatljivo uz odličan omjer cijene i kvalitete
  • svi gumbi na odjeći naše robne marke testirani su na nikal kako bi se isključile moguće alergijske reakcije
  • svi gumbi su posebno osigurani protiv otkidanja
  • dodatno osigurane uzice za izbjegavanje ozljeda tijekom igranja 
Visoka kvaliteta

Visoka kvaliteta

U kontekstu naše robne marke Kuniboo® veliku važnost pridajemo najboljoj kvaliteti materijala i vrhunskoj proizvodnji. Spomenuto postižemo primjenom održivog organskog pamuka koji ima GOTS certifikat. Zahvaljujući prozorčićima na ambalaži i otvorenim pakiranjima, spomenutu kvalitetu možete opipati i prije same kupnje. Osim toga, pazimo na održivost naše ambalaže i koristimo papir i karton s FSC® certifikatom.

Velik izbor

Izbor

Kuniboo® vam nudi veliki izbor odjeće za bebe i malu djecu sa stilskim dizajnom po pristupačnim cijenama. Ovdje ćete također pronaći mnoštvo izvrsnih igračaka poput održivih, klimatski neutralnih drvenih igračaka za malu djecu u dobi od 0-3 godine.

Niske cijene

Niske cijene

Naš rakun Kuniboo® vam ne donosi samo puno zabave, već i stvarno odličan omjer cijene i kvalitete: naša odjeća za bebe i malu djecu uvijek je dostupna po povoljnim cijenama - bilo da se radi o standardnom ili akcijskom asortimanu. Jer vjerujemo da si svatko treba moći priuštiti dobru kvalitetu i održive materijale.


Naš simpatični rakun

Uvijek dobre volje

Mali, drzak i uvijek spreman za šalu - to je Kuniboo®, naš mali rakun. Znatiželjno istražuje svijet i pritom se redovito upušta u najluđe pustolovine. Kao svaki pravi rakun voli lutati noću i redovito upada u škakljive situacije koje uvijek spretno i kreativno rješava. Od velike pomoći su mu i njegovi prijatelji jazavac, žaba, jež, dabar i sova. Svi oni čine malu bandu u kojoj naš rakun vodi glavnu riječ. Šestero drske, pustolovne životinjske djece same u supermarketu noću - što bi tu moglo poći po zlu?

Kuniboo

Kuniboo® priča za laku noć

Kuniboo Kaufland priča za laku noć

Ušuškaj svoje najmilije i ispričaj im slatku priču o našem snalažljivom rakunu koji je pokušao zaustaviti vrijeme.

DIY: Kuniboo® mobil

Kuniboo mobil - originalna zabavna igračka

Izradi originalnu zabavnu igračku za svoju bebu - veseli i šareni mobil za dječji krevetić.

Kuniboo® bojanka

Kuniboo Kaufland bojanka

Kuniboo se kupa, zabavlja i igra. Svojom maštom i bojicama pomogni veselom rakunu da se pokaže u najljepšim bojama :)

Kuniboo® veličine odjeće

Kuniboo Kaufland veličina odjeće

Uz našu tablicu s veličinama odjeće pronaći ćeš onu koja savršeno pristaje tvom djetetu.


Najčešća pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš li saznati više o našoj robnoj marki Kuniboo®? Imaš pokoje pitanje? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.