Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kuniboo® – naša marka odjeće za bebe i mlađu djecu

Za veliku avanturu zvanu život potrebno je od samog početka imati pravu opremu: puno ljubavi i strpljenja, kao i dobru te izdržljivu odjeću. Napravljena od organskog pamuka , naša nova marka Kuniboo® pravi je izbor, koji donosi kvalitetu, udobnost i moderan dizajn.

Asortiman

Kuniboo® – biraj najbolje za svoje dijete

Naša nova marka odjeće za bebe i mlađu djecu uistinu je nešto na što smo iznimno ponosni. Proizvedena od certificiranog organskog pamuka, Kuniboo® predstavlja vrhunsku kvalitetu po niskim cijenama.  


Već prilikom razvoja naše robne marke Kuniboo®, s velikim smo zadovoljstvom mnogo pažnje posvetili pojedinostima, od dobrog izbora materijala i praktičnosti do veselog, modernog dizajna za najmlađe.

 


Zajamčena kvaliteta organskog pamuka

Prirodno dobro.

Odabirom robne marke Kuniboo® kupac istovremeno kupuje i dobar osjećaj. Jer svi naši proizvodi ispunjavaju najviše zahtjeve u pogledu kvalitete i praktičnosti, što redovito provjeravaju naši vlastiti stručnjaci za kontrolu kvalitete i neovisni instituti. Osim toga, velik broj proizvoda od tekstila izrađen je od organskog pamuka i ima certifikat GOTS.

  • velik broj tekstilnih proizvoda s certifikatom GOTS
  • od organskog pamuka
  • posebno mekano i ugodno za nošenje
  • moderno, otporno i praktično
  • najbolji omjer cijene i kvalitete. 
Sva dugmad na našoj dječjoj odjeći testirana je na nikal zbog mogućih alergijskih reakcija. Takođe, sva dugmad i vrpce na odjeći su čvrsto prišiveni za tkaninu kako bi se izbjegla mogućnost ozljede tijekom igre. Naravno, ako se odjeća za vrijeme uzbudljive avanture u prirodi uprlja, može se bez problema oprati  u perilici na temperaturi od 60 stupnjeva te sušiti u sušilici.
Visoka kvaliteta

Visoka kvaliteta

Pridajemo veliku važnost najboljoj kvaliteti materijala i izrade naše robne marke Kuniboo®. Zahvaljujući tzv. “osjetilnim prozorčićima“ i otvorenim pakiranjima, kupci tu kvalitetu mogu doživjeti i prije kupnje. Pazimo i na materijal za našu ambalažu koristeći FSC® certificirani papir i karton.

Velik izbor

Velik izbor

Uz proizvode u posebnoj ponudi, nudimo i trajni asortiman Kuniboo®.  Od 19.7. 2018. mame i tate mogu pronaći osnovne proizvode za svakodnevne potrebe jer djeca brzo rastu. Dobro je znati da je Kaufland i za to uvijek tu.

Niske cijene

Niske cijene

Uz veselog rakuna Kuniboo® zajamčeno nikada nije dosadno. Naš trajni asortiman redovito nadopunjujemo redovitim akcijskim ponudama sa sezonskim, modernim i kreativnim varijacijama proizvoda i dizajna. Prati naše nadolazeće ponude!


Naš simpatični rakun

Uvijek dobro raspoložen

Malen, drzak i uvijek raspoložen za zabavu – to je naš mali rakun Kuniboo. Znatiželjno istražuje svijet i radosno uskače u najluđe avanture. Kao pravi rakun rado izlazi noću i pritom redovito upada u zamršene situacije, koje svaki put pametno i kreativno rješava. Veliku pomoć pritom mu pružaju prijatelji: jazavac, žaba, jež, dabar i sova. Zajedno, oni čine malu družinu, čiji je vođa Kuniboo. Šest drskih, pustolovnih mladunaca noću sami u trgovini - što bi moglo poći po zlu?

Kuniboo

Kuniboo® priča za laku noć

Ušuškaj svoje najmilije i ispričaj im slatku priču o našem snalažljivom rakunu koji je pokušao zaustaviti vrijeme.

DIY: Kuniboo® mobil

Izradi originalnu zabavnu igračku za svoju bebu - veseli i šareni mobil za dječji krevetić.

Kuniboo® bojanka

Kuniboo se kupa, zabavlja i igra. Svojom maštom i bojicama pomogni veselom rakunu da se pokaže u najljepšim bojama :)

Kuniboo® veličine odjeće

Uz našu tablicu s veličinama odjeće pronaći ćeš onu koja savršeno pristaje tvom djetetu.


Najčešća pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš li saznati više o našoj robnoj marki Kuniboo®? Imaš pokoje pitanje? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.