Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Countryside® – ekskluzivna robna marka za vanjski prostor

Mislimo na naše vrtlare i ljubitelje boravka u prirodi! S našom vlastitom robnom markom Countryside® nudimo ti veliki izbor proizvoda za kampiranje, balkone i terase! 

Sezonski artikli

Potpuno opremljeni

Uz široki asortiman kvalitetnih proizvoda robne marke Countryside pronađi sve što ti je potrebno za početak sezone na otvorenom. Naša vlastita, robna marka spaja atraktivan dizajn s visokom funkcionalnošću i provjerenom kvalitetom po povoljnim cijenama. Od proljeća do jeseni nudimo ti bogat asortiman koji nadopunjujemo redovitim akcijama. Osim vječnih klasika, kod nas ćeš uvijek pronaći i proizvode s kojima pratimo aktualni dizajn i trendove.


Naša kvaliteta

Vrtni artikli koji otporni na sve vremenske uvjete

Naši proizvodi Countryside® izrađeni su od izdržljivih materijala koji su otporni na razne vremenske uvjete. Testiranja certifikacijske kuće TÜV i razdoblje jamstva koje je duže od zakonski propisanog roka jamče izvrstan omjer cijene i kvalitete. Uz artikle od drveta s FSC® certifikatom i društveno odgovornu proizvodnju želimo naše vrtne artikle učiniti ekološki prihvatljivijima.

A woman harvests a head of lettuce from a small greenhouse. The scenery is placed on a green background.

Visoka kvaliteta

Naši zahtjevi u pogledu funkcionalnosti i kvalitete proizvoda vrlo su visoki, zbog čega i surađujemo s neovisnim institutima za ispitivanje kao što je TÜV. Osim toga, kao proizvođač određujemo i pratimo svaki detalj – od dizajna do održive i društveno odgovorne proizvodnje.

A woman lies on a green background surrounded by flowers and garden tools.

Veliki izbor

Bilo da se radi o najnovijim trendovima ili osnovnoj opremi - uz Countryside®, tijekom cijele godine nudimo veliki izbor proizvoda koji su funkcionalni i kompatibilni.

A woman plants colorful flowers. The scenery is placed on a green background.

Povoljna cijena

U suradnji s provjerenim dobavljačima, robna marka Countryside® pruža izvrstan omjer cijene i kvalitete koji će ispuniti sva tvoja očekivanja.


DIY: Pločice s nazivom biljke
 

Dajte ime svom zelenilu

Gdje što raste? Uz pomoć naših pločica s nazivom biljke uvijek imaš dobar pregled nad svojim vrtom i balkonom. Predloške jednostavno preuzmi i ispiši, a tekst unesi koji želiš. Uživaj!