Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

K-Purland

K-Purland sinonim je za svježe meso i najbolju kvalitetu, praktično podijeljeno u porcije i odmah zapakirano. Bez obzira je li riječ o svinjetini, junetini ili mesu peradi, uz K-Purland na tvoj stol stiže provjerena kvaliteta po najboljim cijenama.

Asortiman

Hladnjak pun izbora

Bez obzira pripremaš li tradidicionalno jelo ili želiš isprobati nešto novo, u asortimanu naše marke K-Purland pronaći ćeš sve što trebaš - i to svježe zapakirano. Ono što nećeš pronaći su umjetne arome i pojačivače okusa. Ukratko: čeka te samo čista kvaliteta!.


Kvaliteta

Sigurnost na koju se uvijek možeš osloniti:
K-Purland pakiranje

K-Purland svinjski vrat s kostima

S K-Purlandom uvijek možeš računati na potpuni užitak te apsolutnu svježinu i higijenu jer se naši proizvodi pakiraju odmah, na licu mjesta. Upravo zbog praktičnog pakiranja, meso se lako i sigurno može odnijeti kući te pohraniti u hladnjak.

I ne samo to: svi su naši K-Purland proizvodi označeni bojama tako da ne moraš dugo tražiti željeni proizvod. Zahvaljujući unaprijed pripremljenim uobičajenim porcijama, kupnja mesa je lakša ii mnogo ugodnija. A i ručak je brže na stolu... :)


Kvalitetu shvaćamo ozbiljno

Provjerena kvaliteta i sigurnost domaćih proizvoda

Naše se meso K-Purland proizvodi kod domaćih dobavljača, pri čemu smo posebno smo ponosni na kontroliranu kvalitetu i izvrstan sustav sljedivosti proizvoda. U tom pogledu nikada ne pristajemo na kompromise, zbog čega nam su jako važni povjerenje i dobra suradnja s provjerenim dobavljačima.  

 

Visoki standardi kvalitete

Kako bi meso naše marke K-Purland uvijek bilo svježe i ukusno, razvili smo posebno stroge smjernice za kvalitetu, koje čak i premašuju one zakonom propisane. Na taj način neprestano nadziremo podrijetlo, svježinu, konfekcioniranje i sljedivost naših proizvoda.  

Redovite kontrole

Želimo ti ponuditi najbolju kvalitetu po najboljim cijenama, stoga vršimo redovite kontrole na licu mjesta. Svaka isporuka K-Purland proizvoda pažljivo se pregledava te se provode i redovita ispitivanja na neovisnim institutima. Jer, sigurno je sigurno.

Pouzdani dobavljači

Kako bismo ti mogli osigurati potpunu sigurnost, K-Purland proizvode razvijamo u suradnji s pouzdanim dobavljačima, koji nam u svakom trenutku mogu ponuditi najbolju kvalitetu mesnih proizvoda. Rezultat je pouzdano i dugoročno partnerstvo.


Recepti

Slasna jela s proizvodima K-Purland