kaufland.hr/recepti
Karamelizirani kotleti s kruškama i rukolom
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.
Hranjive vrijednosti
(Po porciji)-
18 gUgljikohidrati
-
45 gBjelančevine
-
14 gMasti
Hranjive vrijednosti
(Po porciji)-
18 g Ugljikohidrati,
45 g Bjelančevine,
14 g Masti
Sastojci (4 porcije)
80 g | rukole |
3 | kruške |
3 glavice | luka |
400 g | K-Purland svinjskog karea s kostima |
sol i papar | |
1 žlica | maslinova ulja |
1 žlica | meda |
Priprema
- 1
Rukolu i kruške operi. Kruške nareži na kriške, a luk na trakice. Svinjske kotlete začini solju i paprom te prži u tavi na maslinovom ulju sa svake strane 4-6 minuta. Dodaj med i prži još 2-3 minute, a zatim izvadi meso iz tave i stavi na toplo mjesto.
- 2
Na istoj masnoći pirjaj luk oko dvije minute, dodaj narezane kruške i prijaj još dvije minute.Umiješaj grubo narezanu rukolu, promiješaj te začini solju i paprom.
- 3
Posluži kotlete s prilogom od krušaka i rukole. Dobar tek!