Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Škola je lakša uz Talentus®.

Talentus® ima sve što ti treba za organizaciju, pisanje, učenje i kreativu. U našem širokom asortimanu pronaći ćeš praktične, lijepe i pristupačne proizvode koje će školu, ured i kućanstvo učiniti jednostavnijim i zabavnijim. Osim toga, nudimo ti mnoge ideje i kreativne trendove kako bismo u tebi probudili skriven talent i kako bi tvoje slobodno vrijeme bilo kvalitetno iskorišteno. Isprobaj proizvode Talentus® i otkrij dugotrajnu kvalitetu proizvoda s optimalnom funkcijom kojima dokazujemo da i dobri proizvodi mogu biti povoljni. 

Kvaliteta

To je ono za što se Talentus® zalaže

Našu marku Talentus® karakterizira:

  • korištenje odabranih materijala
  • FSC®-Zertifizierung certifikat za drvo, karton i papir
  • održivi pečat „Blauer Engel“ za reciklirani papir
  • jasna cijena u odnosu na markirane proizvode
  • veliki izbor tijekom cijele godine s više od 100 artikala

Visoka kvaliteta

Stroge kontrole kvalitete proizvoda Talentus®  i ekološki certifikati kao što su FSC ili Der blaue Engel učinit će te sretnim u svakom mogućem pogledu. Tijekom cijele godine nudimo veliki izbor od više od 100 artikala u našem asortimanu.

Velik izbor

Organiziraj, uči, probudi u sebi kreativnost - u širokom asortimanu proizvoda Talentus®  pronaći ćeš izvrsne ideje za školu, ured, kućanstvo i slobodno vrijeme.

Niske cijene

Zbog dobrog omjera cijene i kvalitete, Talentus® je omiljena marka svih onih koji vole kvalitetu i uštedu.

 


Djeca

Savršeno opremljeni za školu

Učenje je jednostavno zabavno s Talentus® proizvodima.

Bez obzira uče li djeca i tinejdžeri nove stvari u školi ili u slobodno vrijeme, Talentus® ih prati svugdje. Povoljni proizvodi kontrolirane kvalitete daju svima najbolje preduvjete za uspješan razvoj svojih vještina.

Uz Talentus® sva su čudovišta puštena na slobodu! 

Uz naše fora naljepnice, sve tvoje bilježnice imati će čudovišno cool dizajn. Ako poželiš imati svoje malo čudovište, jednostavno ga možeš isprintati, presaviti i zalijepiti.


Ured

Učini rad u uredu manje napornim

Praktičnost i jednostavnost

Ako tražiš uredski i pisači pribor za svoj kućni ured, Talentus® će ti olakšati potragu. Od olovke do uređaja za uništavanje dokumenata - ovdje ćeš pronaći sve što ti je potrebno kako  bi rad u uredu bio učinkovitiji i produktivniji. Funkcionalni proizvodi, često izrađeni od ekološki prihvatljivih materijala, uvijek su dobre kakvoće, kao i izvrsnog omjera cijene i kvalitete.

Red i kreativnost

Jesu li to još uvijek mape ili je to već umjetnost? Pomoću naših naljepnica koje možeš isprintati i dizajnirati možeš pustiti svoju kreativnost na slobodu - i svojim mapama lako dati individualni dizajn. Zabavi se pokušavajući!

Savjeti za organizaciju ureda

Büroklammern auf einer Kiste

Stvori slobodan prostor

Redovito pospremaj svoj radni stol i izdvoji sve predmete koje upotrebljavaš rijetko ili nikada. Ritualom pospremanja radnog stola svaku večer i misaono završavaš radni dan, stvaraš prostor za nešto novo te sljedeći radni dan započinješ uredno i organizirano.

Talentus Ordner

Ne traži stvari, pronađi ih odmah

Dobar sustav odlaganja i jasna pravila omogućit će ti da od samog početka ispravno sortiraš dokumente. Pomoćna sredstva poput košara za odlaganje s natpisima, šarene mape, registratori ili uspravne mape pomoći će ti pri organizaciji zadataka, određivanju prioriteta, a uvijek ćeš imati dobar pregled svih važnih papira.

Post it auf einer Kiste

Kontroliraj kaos među bilješkama

Ceduljice s bilješkama, razne informacije ili podsjetnici - sve na jednom mjestu. Spriječi kaos među bilješkama na radnom mjestu pomoću magnetne, zidne ploče i imaj ih sve na jednom mjestu. Također vodi računa i o ploči, kako bi ostala uredna.


Za kreativne

I ti to možeš

Inspiriraj se

Probudi u sebi kreativnost, razvijaj talente i otkrij nove stvari – s Talentusom®. Ovi proizvodi neće te osvojiti isključivo svojim inspirativnim idejama, izvrsnim materijalima i dobrom kvalitetom, već će ti i njihove pristupačne cijene omogućiti da češće iskušaš nešto novo.

Kreativne bojanke

U slikanju nema ispravnog ili pogrešnog. Slikanje je raspoloženje, osjećaj, osjećaji. Slikanje je opuštanje za glavu i melem za svaku kreativnu dušu. Najbolji dio: nikad nije kasno za početak - na primjer sa raznolikim bojankama Johanne Basford ili jumbo obojenim olovkama iz Talentusa®! Nudimo ti super povoljan izbor za tvoj kreativni izričaj tijekom cijele godine. Oboji svoj svijet onako kako ti se sviđa. Kad započinješ?


Često postavljana pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš li saznati više o našim proizvodima TALENTUS® ili imaš pitanja? U našem odjeljku "Usluga" sastavili smo najčešće postavljana pitanja i odgovore na njih.