Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Oku ugodno stvaralaštvo

Talentus® ima sve što ti treba za organizaciju, pisanje, učenje i kreativu. U našem širokom asortimanu pronaći ćeš praktične, lijepe i pristupačne proizvode koje će školu, ured i kućanstvo učiniti jednostavnijim i zabavnijim. Osim toga, nudimo ti mnoge ideje i kreativne trendove kako bismo u tebi probudili skriven talent i kako bi tvoje slobodno vrijeme bilo kvalitetno iskorišteno. Isprobaj proizvode Talentus® i otkrij dugotrajnu kvalitetu proizvoda s optimalnom funkcijom kojima dokazujemo da i dobri proizvodi mogu biti povoljni. 

Kvaliteta

To je ono za što se Talentus® zalaže

Našu marku Talentus® karakterizira:

  • korištenje odabranih materijala
  • FSC®-Zertifizierung certifikat za drvo, karton i papir
  • održivi pečat „Blauer Engel“ za reciklirani papir
  • jasna cijena u odnosu na markirane proizvode
  • veliki izbor tijekom cijele godine s više od 100 artikala

Robna marka

Pristupačnost naše robne marke

Visoka kvaliteta

Stroge kontrole kvalitete proizvoda Talentus®  i ekološki certifikati kao što su FSC ili Der blaue Engel učinit će te sretnim u svakom mogućem pogledu.

Velik izbor

Organiziraj, uči, probudi u sebi kreativnost - u širokom asortimanu proizvoda Talentus®  pronaći ćeš izvrsne ideje za školu, ured, kućanstvo i slobodno vrijeme.

Niske cijene

Zbog dobrog omjera cijene i kvalitete, Talentus® je omiljena marka svih onih koji vole kvalitetu i uštedu.

 

Ured

Učini rad u uredu manje napornim

Ako tražiš uredski i pisači pribor za svoj kućni ured, Talentus® će ti olakšati potragu. Od olovke do uređaja za uništavanje dokumenata - ovdje ćeš pronaći sve što ti je potrebno kako  bi rad u uredu bio učinkovitiji i produktivniji. Funkcionalni proizvodi, često izrađeni od ekološki prihvatljivih materijala, uvijek su dobre kakvoće, kao i izvrsnog omjera cijene i kvalitete.

Savjeti

Stvori slobodan prostor

Redovito pospremaj svoj radni stol i izdvoji sve predmete koje upotrebljavaš rijetko ili nikada. Ritualom pospremanja radnog stola svaku večer i misaono završavaš radni dan, stvaraš prostor za nešto novo te sljedeći radni dan započinješ uredno i organizirano.

Ne traži stvari, pronađi ih odmah.

Dobar sustav odlaganja i jasna pravila omogućit će ti da od samog početka ispravno sortiraš dokumente. Pomoćna sredstva poput košara za odlaganje s natpisima, šarene mape, registratori ili uspravne mape pomoći će ti pri organizaciji zadataka, određivanju prioriteta, a uvijek ćeš imati dobar pregled svih važnih papira.

Kontroliraj kaos među bilješkama

Ceduljice s bilješkama, razne informacije ili podsjetnici - sve na jednom mjestu. Spriječi kaos među bilješkama na radnom mjestu pomoću magnetne, zidne ploče i imaj ih sve na jednom mjestu. Također vodi računa i o ploči, kako bi ostala uredna.


Za kreativne

I ti to možeš...

Probudi u sebi kreativnost, razvijaj talente i otkrij nove stvari – s Talentusom®. Ovi proizvodi neće te osvojiti isključivo svojim inspirativnim idejama, izvrsnim materijalima i dobrom kvalitetom, već će ti i njihove pristupačne cijene omogućiti da češće iskušaš nešto novo.

Učini svoj ured zabavnim

Jesu li to obični registratori ili je to već umjetnost? Uz naše etikete za stražnju stranu registratora koje sam ispisuješ i kreiraš, možeš pustiti mašti na volju te svojim dizajnerskim sposobnostima na jednostavan način napraviti unikatan dizajn.  


Za školarce

Dobro za sve

Bez obzira na to uče li djeca ili tinejdžeri nešto novo u školi ili u slobodno vrijeme, Talentus® će ih u svemu tome vjerno popratiti. Pristupačni proizvodi, kontrolirane kvalitete svakome će pružiti najbolje uvjete da uspješno razviju svoje vještine.

Čudovišno dobro  

U Talentusu® su čudovišta posvuda! S našim kreativnim predlošcima koje možeš ispisati, tvoji će natpisi s imenom za bilježnice dobiti čudovišan i cool dizajn. A svi oni koji žete svoje vlastito malo čudovište, mogu ga jednostavno ispisati, saviti i zalijepiti.