Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Oyanda® zna što želim.

Oyanda® je savršen izbor za žene svih životnih dobi, koje njeguju vlastiti stil i pridaju veliku pažnju kvaliteti po pristupačnim cijenama. Ležerni krojevi, udobni materijali i moderni uzorci kao stvoreni su za žene koje znaju što žele. Svaki dan i u posebnim trenucima.

 

Naš asortiman

Ležerno, ženstveno,moderno

Uz Oyandu® je kupovina zabavna!  Uz širok raspon bezvremenskih, klasičnih komada odjeće, možeš pronaći i prekrasno donje rublje, čarape, koje je uz povoljnu cijenu, testirane kvalitete. 

Pidžame

LIjepo spavaj i još ljepše sanjaj: kod nas uvijek možeš birati. U našoj ponudi pronađi različite modele u kojima ćeš se osjećati ugodno, opušteno i osviješteno - naše pidžame izrađene su od organskog pamuka zbog čega imaju i GOTS certifikat. Doslovno možeš mirno spavati. :)

Donje rublje

Pronađi u našem asortimanu fino donje rublje s praktičnim funkcijama i oblicima koji pristaju svakoj osviještenoj ženi. Budi dobro raspoložena svaki dan - i osjećaj se dobro u svojoj koži.

 

Čarape & najlonke

Prilikom proizvodnje naših čarapa pridajemo veliku pažnju izgledu i dizajnu ali i pazimo na funkcionalnost te kvalitetu materijala. Zato je velik dio čarapa izrađen od organskog pamuka te je označena GOTS certifikatom.

Provjerena kvaliteta

I lijepo, i dobro, i udobno

Oyanda® podrazumijeva provjerenu kvalitetu, visoku udobnost nošenja i lijepe krojeve. Odaberi svoju veličinu i sigurno ćeš uživati u udobnoj odjeći napravljenoj od organskog pamuka. A koliko smo ekološki i socijalno osviješteni, govore i sljedeće činjenice:  

  • velik dio tekstila proizvodeno je od organskog pamuka, zbog čega ima i GOTS certifikat
  • proizvodi su certificirani OEKO-TEX® oznakom
  • lagani su za održavanje i udobni za nošenje
  • moderni su, kvalitetni i povoljni

Kvaliteta

Samo u tvom Kauflandu: odlična marka odjeće za žene Oyanda®, koja ti nudi najbolji omjer kvalitete i cijene. A kako bi to doista bilo tako, osmišljamo i nadgledamo svaki detalj - od dizajna do pakiranja.

Izbor

Lagana odjeća za svaki dan, odlične kombinacije modernog i ležernog stila, elegantan look za posebne prigode – Oyanda® ti nudi sve što trebaš!

Cijena

Oyanda® nudi najbolji omjer kvalitete i cijene  Zato se u svakom trenutku možeš počastiti nekom sitnicom i još uvijek imati dovoljno novca za ostale lijepe stvarčice...

Najčešća pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš li saznati više o našoj robnoj marki Oyanda®? Imaš pitanja? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.