Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Oyanda® zna što želim.

Oyanda® je savršen izbor za žene svih životnih dobi, koje njeguju vlastiti stil i pridaju veliku pažnju kvaliteti po pristupačnim cijenama. Ležerni krojevi, udobni materijali i moderni uzorci kao stvoreni su za žene koje znaju što žele. Svaki dan i u posebnim trenucima.

 

Šarolik asortiman

Udobno, ženstveno i moderno

Pravi je užitak kupovati Oyandu®! Velik izbor klasičnih i iznimno udobnih odjevnih predmeta, moderan dizajn i provjerena kvaliteta po povoljnim cijena ono je što Oyandu® čini odličnim izborom za svaku ženu. Majice, hlače, pidžame, donje rublje i čarape - sve to možeš pronaći u Oyanda®.asortimanu!

Za moderne...
ležerne...
elegantne...
prirodne...
organizirane...
one koje vole svoje obline...
...i buduće mame. :)

Kvaliteta

Samo u tvom Kauflandu: odlična marka odjeće za žene Oyanda®, koja ti nudi najbolji omjer kvalitete i cijene. A kako bi to doista bilo tako, osmišljamo i nadgledamo svaki detalj - od dizajna do pakiranja.

Izbor

Lagana odjeća za svaki dan, odlične kombinacije modernog i ležernog stila, elegantan look za posebne prigode – Oyanda® ti nudi sve što trebaš!

Cijena

Oyanda® nudi najbolji omjer kvalitete i cijene  Zato se u svakom trenutku možeš počastiti nekom sitnicom i još uvijek imati dovoljno novca za ostale lijepe stvarčice...


Provjerena kvaliteta

I lijepo, i dobro, i udobno

Oyanda® podrazumijeva provjerenu kvalitetu, visoku udobnost nošenja i lijepe krojeve. Odaberi svoju veličinu i sigurno ćeš uživati u udobnoj odjeći napravljenoj od organskog pamuka. A koliko smo ekološki i socijalno osviješteni, govore i sljedeće činjenice:  

  • velik dio tekstila proizvodeno je od organskog pamuka, zbog čega ima i GOTS certifikat
  • proizvodi su certificirani OEKO-TEX® oznakom
  • lagani su za održavanje i udobni za nošenje
  • moderni su, kvalitetni i povoljni

Uplovi u zemlju snova

LIjepo spavaj i još ljepše sanjaj: kod nas uvijek možeš birati. U našoj ponudi pronađi različite modele u kojima ćeš se osjećati ugodno, opušteno i osviješteno - naše pidžame izrađene su od organskog pamuka zbog čega imaju i GOTS certifikat. Doslovno možeš mirno spavati. :)

Budi spremna za izlzak

Uvijek dobro sređena - to je naše geslo, osobito kada je riječ o najlonkama. Zato ti nudimo velik izbor veličina i modela, najboljeg omjera kvaliteta i cijene.

Osjećaj se dobro

Pronađi u našem asortimanu fino donje rublje s praktičnim funkcijama i oblicima koji pristaju svakoj osviještenoj ženi. Budi dobro raspoložena svaki dan - i osjećaj se dobro u svojoj koži.

 

qd

Drži noge na toplom

Prilikom proizvodnje naših čarapa pridajemo veliku pažnju izgledu i dizajnu ali i pazimo na funkcionalnost te kvalitetu materijala. Zato je velik dio čarapa izrađen od organskog pamuka te je označena GOTS certifikatom.

Najčešća pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš li saznati više o našoj robnoj marki Oyanda®? Imaš pitanja? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.