Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Newcential® - naša sportska marka

Krećemo s vježbanjem! Uz našu kvalitetnu marku Newcential® brzo i lako ćeš doći do željenih rezultata. Sve što ti treba - od funkcionalne odjeće do rekvizita za vježbanje - pronaći ćeš u našoj ponudi.  Jer uz našu odličnu sportsku marku Newcential® nije teško biti sportaš. Od početnika rekreativca do pravih sportskih tipova – ukratko, za sve kojima ne treba ništa više od dobre sportske odjeće i opreme.

 

Naša ponuda

Newcential® - rezultati su zajamčeni

U našem asortimanu pronaći ćeš izvrsne proizvode naše nove sportske marke Newcential® s kojima ćeš lakše ostvariti zacrtane ciljeve, bez obzira želiš li smršavjeti, učvrstiti mišiće ili samo održavati dobru kondiciju. Prati našu ponudu i redovito nas posjećuj. Naravno, ne zaboravi - vježbati ;)

Yoga/Pilates
Fitness
Schwimmen
Radfahren/Inlineskating
Trekking/Walking
Ski
Ballsport

Kvaliteta

Newcential® će  se bez problema prilagoditi tvom tijelu ali i načinu vježbanja i svaku će vježbu "odraditi s tobom". Bez obzira radi li se o mješavini materijala, funkcionalnosti ili izdržljivosti, svaki naš proizvod testiramo do krajnjih granica.

Izbor

Newcential® nudi odgovarajući outfit za svaku sportsku aktivnost i, naravno, pripadajuće rekvizite. Od majica za trekking i odjeće za jogu do skijaške jakne – naša ponuda raste brzo. Baš kao i tvoj sportski uspjeh :)

Cijena

Kada je riječ o našoj marki Newcential®, kvaliteta i cijena nepobjediv su par. Bez obzira što odabereš, komad odjeće ili sportski rekvizit, kod nas te čeka uvijek najbolja kvaliteta i odlične cijene.


Kvaliteta

Uspjeh je zajamčen

Newcential® je savršen za sve one koji mnogo očekuju i mnogo daju, ali nisu voljni platiti pretjerano za to. Newcential® ti nudi funkcionalnu sportsku odjeću, koja je napravljena od izdržljivog i kvalitetnog materijala, savršeno prilagođena svakom obliku tijela te ujedno i moderna. To ti jamčimo.

Osim toga, veliki dio odjeće ima:

  • GRS certificirano i napravljeno od recikliranog materijala.
  • BIONIC FINISH® inovativnu tehnologiju proizvodnje koja omogućuje odbijanje vode i prljavštine od tekstila
  • STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifikat kojim se potvrđuje da su se u svim fazama obrade uzimali u obzir važni zakonski propisi u vezi s kemikalijama štetnima za zdravlje.

Vježbe za svaki dan

Za tjedan pun energije

Dok pereš zube, putuješ na posao ili se odmaraš pred TV-om, sitne sportske aktivnosti lako mogu postati dio tvoje svakodnevne rutine

Većina naših svakodnevnih postupaka određena je rutinom: čim ujutro ustanemo, kao da uključujemo autopilota. Naravno, neke su navike sjajne i štede nam vrijeme, no neke druge navike bismo mogli "optimizirati" odnosno poboljšati. Odluke poput biti bolji,  više vježbati, živjeti zdravije svakako su dobroodošle. Jer svaka (dobra) nova navika može promijeniti tvoj život! Pozivamo te da nam se pridružiš u dobrim navikama i zdravijem životu - iznenadit ćeš se s koliko ćeš energije odraditi dan, tjedan, mjesec...

 

Na vrhovima prstiju

Odlična vježba: dok četkaš zube ujutro i navečer, stani na vrhove prstiju i podigni pete od poda što više možeš. Nakon desetak sekundi spusti stopala na pod i ponovi vježbu. Na ovaj ćeš način sagorjeti dodatne kalorije i oblikovati listove nogu.

Stepenice umjesto dizala

Kad god možeš, umjesto dizala koristi stepenice! Uspinjanje stepenicama lakše je nego što izgleda, a potiče cirkulaciju. Dodatna vježba: napravi još jedan krug :) Siđi s busa ili vlaka stanicu prije posla/stana/škole i ostatak puta prijeđi pješice.  

Ispred TV-a

Čak i kad ležiš ispred TV-a, možeš odraditi neke sitne vježbe, npr. podigni noge, savij ih u koljenu i vozi "bicikl" otpilike minutu! Ili pak odradi seriju trbušnjaka dok gledaš omiljenu seriju :)

Na telefonu

Danas nam bežični i mobilni telefoni omogućuju nesmetano kretanje, stoga kad god je to moguće, ustani i šetaj po prostoriji dok telefoniraš. Još bolje: iziđi na svježi zrak!

U šetnji

Bez obzira radi li se o pauzi za ručak ili o poslijepodnevnoj rekreaciji, 15-minutna šetnja zlata je vrijedna, i to prvenstveno zbog energije koju dobijemo. Ujedno, kratka šetnja poboljšava fleksibilnost (tijela) i podiže raspoloženje (duha).

Pri obavljanju kućanskih poslova

Nikako ne voliš usisavanje, pranje prozora, grabljanje lišća po dvorištu ili iznošenje smeća? Savjetujemo ti da promijeniš mišljenje: osvijesti svaki svoj pokret koji činiš dok obavljaš "mrske" poslove i natjeraj se da ih barem malo zavoliš :) Tijelo će ti biti zahvalno, a i kilogrami će se polako topiti :)

Recepti

Fino i zdravo :)

Najčešća pitanja

Saznaj sve što te zanima

Želiš li znati više o našoj robnoj marki Newcential®? Imaš pokoje pitanje? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.