Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

PARKSIDE – od sada dostupno i u Kauflandu

Svatko tko voli uzeti stvari u svoje ruke treba pouzdane alate, vrtnu opremu i pribor. Upravo je iz tog razloga u Kauflandu sada dostupna robna marka PARKSIDE. 

PARKSIDE nudi veliki izbor pribora i alata po najboljim cijenama za "uradi sam" projekte i hobi vrtlare. Snažni uređaji olakšavaju ti rad u kući i vrtu i osiguravaju još više uspjeha u tvom sljedećem projektu!

Parkside - robna marka

Više mogućnosti za dom i vrt.

Gradi, popravi, stvaraj - kod kuće uvijek imaš nešto za raditi. A s alatima robne marke PARKSIDE imaš opremu s kojom možeš obaviti svaki posao. Tvoj sljedeći radni projekt u domu ili vrtu može početi.

Grey background with headline Quality

Izbor

PARKSIDE nudi pravi alat za svaki posao. Uz najnovije ideje o proizvodima i mnoge praktične dodatke bit ćeš optimalno opremljen/a za sve radne zadatke s proizvodima i alatima.

Grey background with headline Quality

Kvaliteta

Najbolja kvaliteta i dugotrajnost najvažnije su stavke kada se radi o alatima. Stoga svi PARKSIDE proizvodi podliježu strogim kontrolama sigurnosti i kvalitete -za siguran i udoban rad.

Grey background with headline Quality

Cijena

I kod alata vrijedi pravilo da kvaliteta ne mora nužno biti skupa. PARKSIDE proizvode karakterizira vrlo dobar omjer cijene i kvalitete. A uz moderne punjive baterije koje možeš koristiti za nekoliko različitih uređaja, ne štediš samo novac nego i prostor.


Baterije

Snaga za tvoje bežične alate

Snažni uređaji trebaju snažno napajanje. Stoga baterije i punjači serije X12V i X20V Teams nude maksimalne performanse uz maksimalnu sigurnost. Baterijski sustavi podliježu visokim standardima kvalitete i strogim provjerama. Jer samo tako možemo osigurati dugotrajnost i snagu koja ispunjava naše zahtjeve.

A naše 3-godišnje jamstvo nudi ti dodatnu sigurnost. Uvjeri se i ti!

Dvije punjive baterije za sve bežične alate

PARKSIDE ti znatno olakšava punjenje bežičnih alata. Postoje dva sustava baterija. Jedan je sustav kompatibilan s uređajima serije X12V, a drugi s uređajima serije X20V. Na taj način imaš bolji pregled nad alatima i štediš prostor. Logotip na tvom uređaju ti otkriva koju bateriju trebaš koristiti.

Više informacija o našim baterijskim sustavima potraži ovdje:

Sustav baterija X12V

Baterija od 12V marke Parkside na sivoj i zelenoj pozadini

Kompaktna i ergonomski oblikovana bežična baterija X12V odgovara preko 20 ručnih uređaja iz serije X12V Team. To uključuje uređaje za lagane do srednje teške poslove, kao što su bežični odvijači, bežične ubodne pile ili bežične škare za živicu. 

Sustav baterija X20V

Baterija od 20V marke Parkside na sivoj i zelenoj pozadini

Baterija X20V nudi punu snagu za više od 70 uređaja iz serije X20V Team: npr. za bežične trimere za travnjak, bežične bušilice, bežične kompresore ili bežične puhače za lišće.