Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

How to make it in Croatia

Kaufland je pokrenuo hvalevrijedan podcast na svom YouTube kanalu.  Riječ je o How to make it in Croatia podcastu u kojem će se kroz devet zanimljivih epizoda, proći kroz razne teme - od doručka do njege tijela. 

Nit vodilja svake epizode je priča o uspjehu određenog hrvatskog proizvođača kroz suradnju s Kauflandom. Goste nam kroz svijet podcasta vodi iskusni Ivan Šarić, a društvo će mu praviti rukovoditelji Kauflanda. How to make it in Croatia podcast ugostit će tvorce nekih od omiljenih proizvoda kao što su Zorina mast, Šinjorina smokva, ali i ekipu koja stoji iza popularnog zagrebačkog Boogie laba. 

Nove epizode

Uživaj u našem podcastu i pomno prati izlazak novih epizoda jer te očekuju zanimljive priče domaćih proizvođača, a sigurno ćeš nešto novo i naučiti! :)

 

 

EPIZODA #1

U prvoj epizodi pridružili su nam se Edo Mujkić (BiteMe), Ivica Robić (Torterie Macaron) i Alemka Lončar (Hedona). Saznaj sve o izazovima u poslovanju sa slasticama te što je sve potrebno za uspjeh i održivost ove branše u Hrvatskoj.

EPIZODA #3

U trećoj epizodi podcasta 'How to make it in Croatia' ugostili smo Lucija Majcog (VG Fryer) i Dražena Černeka (Torkop). Kako se radi zdravi, gotovi rižoto u 10 minuta i kako jedan mali proizvođač u Hrvatskoj proizvodi jedno od najboljih maslinovih ulja na svijetu? Saznaj u podcastu How to make it in Croatia!

EPIZODA #5

Saznaj sve tajne poslovanja u Hrvatskoj u podcastu "How to make it in Croatia"! U petoj epizodi ugostili smo Matu Odžakovića iz Eko Mlikarije i Aleksa Grgića iz mljekare Ambient park koji su nam predstavili sjajne, alternativne i drugačije mliječne proizvode. Zašto se jedan od njih odlučio baviti kozama u Hrvatskoj, nakon uspješne karijere u Švicarskoj i kako se od zobi radi jogurt? Pogledaj u novoj epizodi Kauflandovog podcasta!

EPIZODA #7

Kakve veze Craft pivo ima s psećom hranom? Nikakve, ali obje industrije imaju zanimljive protagoniste u Hrvatskoj koji su napravili sjajne proizvode! Poslušaj zanimljive priče o hrvatskom poduzetništvu u još jednoj epizodi podcasta How to make it in Croatia! 

EPIZODA #9

U posljednjoj epizodi prve sezone podcasta "How to make it in Croatia" predstavljamo softversko rješenje Agrivi i kako ga je Kaufland implementirao u poslovanje. Suradnja koja se sasvim slučajno sklopila na popularnoj društvenoj mreži, urodila je boljom kontrolom ugovorene proizvodnje, što u konačnici direktno utječe na transparentnost Kauflanda prema krajnjim kupcima. Agrivi tako pomaže svima od polja do police, a kako jedan software može predvidjeti nametnike i informirati kupca o podrijetlu proizvoda, saznaj u ovoj specijalnoj epizodi.

EPIZODA #2

U drugoj epizodi ugostili smo Brunu Balena (Cidrani) i Karla Vulina (Kroštula). Što je longevity i zašto se smatra najvećom industrijom u povijesti čovječanstva? Koje su tajne sourdough pekarskih proizvoda? S kojim izazovima su se ovi mladi uspješni poduzetnici susreli? Saznaj u podcastu How to make it in Croatia.

EPIZODA #4

Poslušaj i pogledaj novu epizodu podcasta "How to make it in Croatia" u kojoj smo ugostili Snježanu Mikulčić Jakopović iz Kuće magične trave i Gorana Čipčića iz Zorine masti. Prirodna kozmetika sve više dolazi u fokus potrošača, naši gosti su to prepoznali puno ranije i odlučili se na zanimljive poslovne pothvate. Kako uspjeti u Hrvatskoj? Poslušaj inspirativne priče i saznaj u četvrtoj epizodi.

EPIZODA #6

Pažnja, pažnja svim mesoljupcima! Želiš saznati kako napraviti vlastitu mesnu prerađevinu poput kobasica, kulena i pršuta? Pogledaj podcast "How to make it in Croatia" i saznaj od naših gostiju, Marka Lušića i Jasminke Benazić, sve tajne uspješnog poslovanja.

EPIZODA #8

Kakve veze Craft pivo ima s psećom hranom? Nikakve, ali obje industrije imaju zanimljive protagoniste u Hrvatskoj koji su napravili sjajne proizvode! Poslušaj zanimljive priče o hrvatskom poduzetništvu u još jednoj epizodi podcasta How to make it in Croatia!