Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Townland® - moda koju muškarci vole

Townland® je moda za jednostavne, opuštene i moderne muškarce, koji imaju vlastiti stil i uz dobru kvalitetu, puno pažnje poklanjaju visokoj funkcionalnosti. Naša robna marka Townland® nudi sve što ti je potrebno za dobru figuru - od redovnog basic asortimana koji ne smije nedostajati u ormaru do modernih komada koji tvoj outfit pretvaraju u modni izričaj.

 

Šarolik asortiman

Neka te naša ponuda inspirira

Opuštenije ne može. Uz velik izbor svakodnevnih basic proizvoda, robna marka Townland® uvijek nudi nove trendove.
Odjevni predmeti izrađeni od prirodnih materijala prate najnovije trendove i dizajn, zbog čega su istovremeno iznimno udobni,  potpuno prikladni za svakodnevno nošenje i vrlo povoljni.
Osim proizvoda u posebnoj akciji, nudimo ti i trajni asortiman robne marke Townland®, koji obuhvaća odjeću za spavanje, donje rublje i čarape.

Pidžame

Redovito ti nudimo razne modele pidžama s kojima se možeš osjećati se potpuno opušteno. Osim toga, našodjevni predmeti za spavanje imaju i GOTS certifikat. Izrađene su od organskog pamuka kako bi spavanje bilo još udobnije.

Donje rublje

Donje rublje ne samo da je udobno već ima i GOTS certifikat. Izrađeno je od organskog pamuka.  Rublje za muškarce, koje ćeš pronaći u našem asortimanu osigurava udobnost svakodnevnog nošenja.

Čarape & stopalice

Obraćamo pažnju na udobnost i sjajan izgled, a pridajemo veliku važnost materijalima i funkcionalnosti. Osim toga, veliki dio naših čarapa i ima GOTS certifikat i izrađene su od organskog pamuka. 


Provjerena kvaliteta

To mi odgovara!

Townland® označava dobru i izdržljivu odjeću, čiju su kvalitetu pažljivo ispitali stručnjaci na neovisnim institutima. Standardizirane veličine osiguravaju jednake optimalne krojeve i visoku udobnost nošenja svih proizvoda, a organski pamuk s GOTS certifikatom i naša Greenpeace Detox obveza samo su dva primjera koji dokazuju da pri izbjegavamo štetne tvari te osiguravamo visoke ekološke i društvene standarde proizvodnj.

To znači sljedeće:

  • većina tekstila ima GOTS certifikat
  • izrađeni su od organskog pamuka
  • certificirani su OEKO-TEX® pečatom
  • vrlo su lagani za održavanjetei posebno mekani i udobni za nošenje
  • nude najbolji omjer cijene i kvalitete

Visoka kvaliteta

Ekskluzivno u Kauflandu: kao proizvođač stojimo iza kvalitete naših proizvoda Townland®. Kako bismo osigurali visoku kvalitetu, definiramo i nadziremo svaki detalj, od dizajna do pakiranja.

Velik izbor

Od glave do pete, uvijek najbolje obučeni. Robna marka Townland® nudi sve što ti treba – od svakodnevnih ležernih proizvoda do trendovskih komada za posebne prilike.

Povoljne cijene

Vrhunska kvaliteta po povoljnoj cijeni: kao i svi naši proizvodi, i robna marka Townland® nudi zaista dobru kvalitetu po uobičajeno povoljnim Kauflandovim cijenama.

Najčešća pitanja

Je li ti sve jasno?

Želiš li saznati više o našoj robnoj marki Townland®? Imaš pitanja? U našoj rubrici "Usluge" možeš pronaći popis najčešćih pitanja i odgovora.