Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Spice & Soul® – naša robna marka za veći užitak u kuhinji

Uz praktičan i lijepo dizajniran pribor Spice & Soul®, kuhanje će ti biti još zabavnije. U našem asortimanu možeš pronaći velik izbor pametnog pribora, lijepog posuđa i još mnogo toga što ti je potrebno za pravo uživanje u kuhinji.

Naša kvaliteta

Posebnosti robne marke

Iskusni profesionalci u kuhinji znaju da ne moraš potrošiti puno novca kako bi pripremio nešto dobro. Isto je i sa Spice & Soul® kuhinjskim uređajima. Svi proizvodi proizvedeni su od ispitanih i kontroliranih trajnih materijala. Kako bi uživanje u hrani bilo potpuno i ukusnije, svi proizvodi od drva su FSC-certificirani.

Visoka kvaliteta

Visoka kvaliteta

Robna marka Spice&Soul® postoji isključivo u Kauflandu. Kao proizvođač definiramo i kontroliramo svaki detalj naših proizvoda – od dizajna do društveno prihvatljive proizvodnje.

Velik izbor

Velik izbor

Od praktičnih kuhinjaskih osnovnih proizvoda do sezonskih -  uz Spice & Soul® svaki će lonac pronaći svoj poklopac, a svaki će kuhar pronaći pomoćnike.

Niske cijene

Niske cijene

Kvaliteta ima svoju cijenu, a kako bi ona ostala povoljna, surađujemo s pouzdanim dobavljačima. Pomno prati naše akcije i ugrabi samo najbolje za svoju kuhinju.

Asortiman

Probudi želju za novim okusima

Kuhaj, peci, uživaj. Spice & Soul® ti pruža podršku u tvojoj strasti za dobrim jelom. Od pripreme, čuvanja hrane do posluživanja, kod nas možeš pronaći sve što kuhanje čini posebnim, a konzumiranje jela još ljepšim: praktični basic proizvodi i najnoviji trendovi u kuhinji bude želju za isprobavanjem novih recepata i uživanjem u okusima.

Visoka kvaliteta

Hlađenje i zamrzavanje

Praktični spremnici, koji se lako čiste, čuvaju hranu duže svježom. Osim toga, optimalno koristiš prostor u hladnjacima i zamrzivačima.

Raspored i organizacija

Raspored i organizacija

S našim kutijama, limenkama i ostalim spremnicima je sve preglednije te se održava red u ladicama i ormarima.

Čuvanje i posluživanje

Čuvanje i posluživanje

Lijepo dizajnirani spremnici za održavanje svježine hrane ili spremnici za pohranjivanje također izgledaju lijepo i na stolu za objedovanje, a svojim veselim bojama kuhinji daju dašak svježine.


Prijatelji za cijeli život

Spice & Soul® proizvodi trebaju biti jednako lijepi kao i funkcionalni. Zato su pažljivo izrađeni od čvrstih, izdržljivih materijala, a njihova kvaliteta je intenzivno ispitana. Uz pažljivo rukovanje i pravilnu njegu, dugo će ti biti vjerni.  Ovdje možeš pronaći nekoliko savjeta za održavanje.

Čaše i posuđe

Čaše i posuđe

Većina proizvoda Spice & Soul® može se prati u perilici posuđa, međutim obrati pozornost  na upute za održavanje kako bi tvoji proizvodi bili dugotrajni.  

Lonci i tave

Lonci i tave

Lonce i tave obložene premazima nikad nemoj koristiti na maksimalnoj temperaturi. Koristi samo mekane lopatice za okretanje hrane, npr. od drva. Na taj način premaz dugo vremena ostaje netaknut.

Noževi i daske za rezanje

Noževi i daske za rezanje

Kuhinjske noževe i drvene daske za rezanje uvijek peri ručno. Najbolje pod mlazom vode uz malo deterdženta. Nakon toga pusti da se pribor dobro osuši.


Basics artikli

Basics artikli

Basic proizvodi poput stolnjaka ili nadstolnjaka u trenutku pretvaraju stol za blagovanje u vrhunsku eleganciju. Lijepe salvete uvijek pružaju nove mogućnosti dekoracije.

Svečani detalji

Svečani detalji

Lijepo dizajnirane svijeće,zdjele ili pladanjevi za posluživanje privlače pozornost. Spice & Soul® nudi izvanredne komade koji posebnim prigodama daju potreban sjaj.

Noževi i daske za rezanje

Mogućnosti

Elegantnim, bezvremenskim dizajnom i usklađenim kombinacijama boja Spice & Soul®, proizvodi se nadopunjuju međusobno, a odgovaraju i mnogim komadima koje već imaš u kućanstvu.