Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti

Čokoladni desert s dva umaka i mariniranim bobičastim voćem

Više od 60 minuta
Jednostavno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Sastojci (4 porcije)

200 g smrznutog bobičastog voća
1 vanilin šećer
1 žlica soka od naranče
2 dl likera od naranče
0.5 smrznutog lisnatog tijesta pakiranja (= 137 g)
1 jaje
2 žlice šećera u prahu
2 pakiranja Exquisit francuskog čokoladnog deserta punjenog tekućom tamnom čokoladom (po 185 g, 2 komada)

Priprema

    1

Bobičasto voće odledite, pomiješajte sa šećerom, sokom i likerom od naranče te ostavite da se marinira dva sata.

    2

Lisnato tijesto odledite, pa ga izrežite kalupima u obliku zečića. Istucite jaje, premažite zečiće od tijesta, pospite šećerom u prahu te rasporedite na masni papir u lim za pečenje.

    3

Pecite 16 minuta na 180°C (plinska pećnica: stupanj 3, ventilatorska pećnica: 180°C).

    4

Čokoladne deserte i zečiće rasporedite na tanjure te ukrasite mariniranim voćem.