kaufland.hr/recepti
Fusilli u bogatom umaku
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.
Sastojci (2 porcije)
| 200 g | fusilli tjestenine |
| 80 g | sušenih rajčica (u ulju) |
| 80 g | tune u ulju |
| 1 | crveni luk |
| 10 | maslina bez koštica |
| 1 žlica | kapara |
| maslinovo ulje | |
| sol |
Priprema
- 1
Tjesteninu skuhamo u dosta slane kipuće vode dok ne bude al dente. Sa strane ostavimo šalicu vode u kojoj se tjestenina kuhala.
- 2
U tavi pirjamo (na maslinovom ulju) usitnjen luk dok se ne karamelizira, zatim dodamo tunjevinu. Sušene rajčice ocijedimo od ulja i usitnimo. Dodamo uz kapare na tunjevinu. Po potrebi dolijemo malo vode od tjestenine. Sve lagano promiješamo i poslužimo toplo.