kaufland.hr/recepti
Ražnjići s mini kobasicama
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.
Sastojci (4 komada)
| 1 režanj | češnjaka |
| 2 | luka |
| 3 žlice | tekućeg zaslađivača |
| 400 g | passata rajčice |
| 1 žličica | mljevene paprike |
| 0.5 žličice | soli |
| 100 g | kečapa |
| 1 žličica | usitnjenog timijana |
| 15 | različitih vrsta kobasica |
Priprema
- 1
Za pripremu umaka usitnite po jedan luk i češnjak. Pirjajte na malo ulja, dodajte zaslađivač i passatu te lagano kuhajte 15-30 minuta.
- 2
Desetak minuta prije kraja dodajte mljevenu papriku, sol, kečap i timijan.
- 3
Kobasice, svježe paprike i preostali luk narežite na komade, a zatim ih nabodite na drvene štapiće.
- 4
Ražnjiće pecite na roštilju deset minuta sa svih strana i poslužite s pripremljenim umakom od rajčice.