Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Što nam je važno?

Dugogodišnja suradnja s dobavljačima koji njeguju tradiciju proizvodnje kvalitetnih proizvoda. Takav trud se uvijek isplati, a to potvrđuje njihova višegodišnja prisutnost na tržištu i zadovoljstvo kupaca.

Uvjeri se i ti u kvalitetu i upoznaj našu ekipu! :)

 

 


Zlata vrijedan - Dukat

Godina i mjesto rođenja: 1912. / Zagreb
Omiljeno jelo: jogurt, sir, mlijeko
 
 3 cool događaja:
 
  • 1998. godine predstavljena je prva linija funkcionalnih mliječnih proizvoda b.Aktiv LGG - jedini mliječni proizvod na domaćem tržištu s mljekarskom kulturom LGG
  • 2016. godine predstavlja inovativnu liniju Dukat Fit mliječnih proizvoda bogatih proteinima i osvaja potrošače koji vode brigu o zdravom načinu života
  • 2019. godine potrošačima predstavlja siggi‘s skyr - islandski tip jogurta i predstavnik „clean label“ generacije mliječnih proizvoda. On je ujedno i prvi jogurt koji je dobio svoj pop-up store u Zagrebu!

Uvijek načisto sa svima - Saponia

Godina i mjesto rođenja: 1894. / Osijek

Nositelj inovacija! Kontinuirano ugrađuje sve najnovije znanstvene spoznaje s područja pranja i njege rublja zbog čega je odjeća oprana s Faksom uvijek besprijekorno čista i mirisna!

Osim Faksa,  Saponia proizvodi i ostale proizvode:

Likvi -  sve nečistoće i masnoće nestaju, a ruke ostavlja neodoljivo mekanima i njegovanima!

Bis - osvježava prostor

Arf - efikasan, ekonomičan

Ornel baby omeksivač - svaki dom ispunjava mirisom ljubavi, topline i svježine

Omiljen već 65 godina - Ledo

Godina i mjesto rođenja: 1958. / Zagreb

Te godine je započela Ledo čarobna priča. Od tada do danas dio je svakog domaćinstva i neizostavan  dio obiteljskih druženja i stvaranja slatko-slanih uspomena.

1967. Započinje distribuciju smrznute hrane koja se s godinama povećavala, a danas nudi proizvode u kategorijama smrznutog povrća i voća, ribe i mesa, gotovih jela te tijesta.

2007. Bogatom asortimanu pridružuje mješavine svježe smrznutog povrća.

2023. Predstavlja začinjene mješavine povrća te novitete od 100% ribljeg fileta koji omogućuju još bržu i jednostavniju pripremu hranjivih obroka.

Savršen užitak - Koestlin

Godina rođenja: 1905. / Zagreb

U tvornici Koestlin više od 100 godina proizvode se keksi, čajna peciva, vafli, trajna slana peciva (štapići i pereci) te ekstrudirani proizvodi tipa flips. Čuvaju tajne tradicionalne recepture koja je neizmijenjena od samih početaka.

Od malih nogu uživali smo u Paris keksima koji su nam i danas najomiljeniji!  Vjerujemo da je i kod tebe tako! :)

 

Usrećuje dječja lica - Kandit

Prva proizvodnja čokolade u Hrvatskoj: 1954. / Osijek

Slatka produkcija bombona i čokolade u osječkom Kanditu traje već desetljećima; rezultat je čitava plejada raznovrsnih proizvoda poznatih i bliskih generacijama potrošača.

Prva ambalaža Kandit čokolade koja je izašla na tržište je bila jednostavnog, no vrlo uočljivog dizajna. Na prednjoj strani velikim štampanim slovima snažno se isticalo ime Kandit.

Osim raznovrsnih čokoladi koje Kandit ima tu je i ona s najvećom snagom: Kandi - istančana čokoladna aroma i dodaci kao što su grožđice, kikiriki, lješnjaci i bademi. Moraš je probati! :)

Sve što radi, radi sa srcem - Radenska

Godina rođenja: 1859.g

Najpoznatiji su po prirodno mineralnoj i izvorskoj vodi.

Ponosno nose 3 srca već 87 godina

S Borankom svake godine sadi po 10.000 stabala na opožarenim područjima Dalmacije.

 

Moć osmijeha - Colgate

Godina rođenja: 1806.g

1873. godine lansirana je prva pasta za zube na tržište

Budi optimizam kod svakoga, svaki dan. Voli izazove - Nema tog plaka i bakterija koje ne može ukloniti kad se uhvati posla.

 

 

Tako nježan - Perfex 

Pokriva tri segmenta iz papirne konfekcije: toaletni papir, kuhinjske ručnike i salvete.

Tajna nježnosti je u milionima sićušnih isprepletenih vlakana između kojih je zrak. Vlakna daju čvrstoću a zrak između njih, iznimnu mekoću.

 

 

Zdravi zubi uz elmex®

Učinkovitom znanošću, istraživanjem i bliskom suradnjom sa stručnjacima dentalne medicine, elmex® razumije što je potrebno našim zubima i svakodnevno nas vodi do boljeg zdravlja zubi.

Četkice imaju mekana svilenkasta vlakna i tu su za najnježnije čišćenje osjetljivih zubi. Stoga ako je koristiš, nema brige od karijesa.