Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Sljedeći tjedan: srijeda 24.7.

Novi katalog je konačno stigao! Od danas u Kauflandu možeš kupovati još povoljnije uz naše top ponude. Računaj na značajnu uštedu na raznovrsnim proizvodima: mesu, kobasicama, peradi, ribi, kolačima i delikatesama, kavi, alkoholnim i bezalkoholnim pićima, neprehrambenim proizvodima i tako dalje, i tako dalje...

Meso, perad, kobasice

Vrijedi od 24.07.2024 do 30.07.2024

U našoj mesnici ili samoposlužnom pultu, od četvrtka možeš pronaći svježu svinjetinu, govedinu, janjetinu, piletinu i ostalo po povoljnim cijenama.


Najbolje iz rijeka i mora: uživaj u izboru morskih delicija koje smo pripremili za tebe. Svježa riba za kuhanje, pečenje ili sushi uvijek je dostupna, a bez obzira na odabir, jamčimo ti da ćeš ostvariti dobar ulov.


Voće, povrće, biljke

Vrijedi od 24.07.2024 do 30.07.2024

Svakodnevno svježe dostavljeni i kontrolirane kvalitete. Najbolje domaće i uvozno voće, povrće i biljke. Uvijek svježe i povoljno.


S nama uvijek imaš izbor: uživati u najdražem mlijeku i ostalim mliječnim proizvodima poput jogurta, sira, vrhnja, kajmaka i maslaca. Neke od tih proizvoda možeš pronaći ovaj tjedan na akciji.


Sladoled, torte i kolači, pite, voće i povrće bogato vitaminima ili gotova smrznuta hrana: uz naše smrznute proizvode po super povoljnim cijenama, uvijek imaš nešto fino u  zamrzivaču, neovisno o sezoni.


Delikatese, konzerve

Vrijedi od 24.07.2024 do 30.07.2024

Konzervirane namirnice imaju dulji rok trajanja i brže se pripremaju. U našoj ponudi ćeš naći sve: gotovi umak od rajčice za tjesteninu, riblju konzervu savršenu uz krišku kruha ili pak fine delikatese s našeg uslužnog pulta poput zelenih maslina.


Uvijek je pametno imati  malo više zaliha osnovnih namirnica u kući. Kod nas možeš kupiti osnovne namirnice poput kruha, tjestenine, riže i brašna po još nižim cijenama i već danas se baciti na pripremu finih jela.


Kava, čaj. slatkiši, grickalice

Vrijedi od 24.07.2024 do 30.07.2024

Postoji izreka da je život bez kave ili čaja moguć, ali besmislen. Razlog više da ti ponudimo oboje u zadovoljavajućim količinama i izboru. To se također odnosi i na slatkiše i grickalice, koji su također uvijek dio naših tjednih akcija. 


Od raznovrsnih za utažiti žeđ, do finih kapljica za posebne prigode: uz naš velik izbor pića po povoljnim cijenama, uvijek ti dajemo razlog za proslavu.


Čišćenje, pranje, osobna njega: u našem velikom  asortimanu, sigurno ćeš pronaći svoje najdraže proizvode. Neki od njih bi mogli biti na akciji od četvrtka. Ovo se također odnosi i na hranu i poslastice za kućne ljubimce!


Elektrouređaji, uredski pribor, multimedija

Vrijedi od 24.07.2024 do 30.07.2024

Ovaj tjedan na popustu: sve što čini tvoj rad od kuće još učinkovitijim, kao i elektrouređaji i kućna elektronika koja ti olakšava rad od kuće. Sve što trebaš je otići u najbliži Kaufland i kupiti ih.


Lijepo ili praktično? Imamo oboje - i u našoj tjednoj ponudi uvijek imamo nešto što će tvoja četiri zida učiniti još ugodnijim i udobnijim.


Odjeća, oprema za automobil, slobodno vrijeme, igračke

Vrijedi od 24.07.2024 do 30.07.2024

Stalo nam je da izgledaš dobro. Pogledaj našu super odjeću i obuću, uvijek novu ideju za odmor i igru i mnoge praktične dodatke za automobil, kuću i dvorište.