Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Sljedeći tjedan: srijeda 24.4.

Novi katalog je konačno stigao! Od danas u Kauflandu možeš kupovati još povoljnije uz naše top ponude. Računaj na značajnu uštedu na raznovrsnim proizvodima: mesu, kobasicama, peradi, ribi, kolačima i delikatesama, kavi, alkoholnim i bezalkoholnim pićima, neprehrambenim proizvodima i tako dalje, i tako dalje...

Meso, perad, kobasice

Vrijedi od 24.04.2024 do 30.04.2024

U našoj mesnici ili samoposlužnom pultu, od četvrtka možeš pronaći svježu svinjetinu, govedinu, janjetinu, piletinu i ostalo po povoljnim cijenama.


Najbolje iz rijeka i mora: uživaj u izboru morskih delicija koje smo pripremili za tebe. Svježa riba za kuhanje, pečenje ili sushi uvijek je dostupna, a bez obzira na odabir, jamčimo ti da ćeš ostvariti dobar ulov.


Voće, povrće, biljke

Vrijedi od 24.04.2024 do 30.04.2024

Svakodnevno svježe dostavljeni i kontrolirane kvalitete. Najbolje domaće i uvozno voće, povrće i biljke. Uvijek svježe i povoljno.


S nama uvijek imaš izbor: uživati u najdražem mlijeku i ostalim mliječnim proizvodima poput jogurta, sira, vrhnja, kajmaka i maslaca. Neke od tih proizvoda možeš pronaći ovaj tjedan na akciji.


Sladoled, torte i kolači, pite, voće i povrće bogato vitaminima ili gotova smrznuta hrana: uz naše smrznute proizvode po super povoljnim cijenama, uvijek imaš nešto fino u  zamrzivaču, neovisno o sezoni.


Delikatese, konzerve

Vrijedi od 24.04.2024 do 30.04.2024

Konzervirane namirnice imaju dulji rok trajanja i brže se pripremaju. U našoj ponudi ćeš naći sve: gotovi umak od rajčice za tjesteninu, riblju konzervu savršenu uz krišku kruha ili pak fine delikatese s našeg uslužnog pulta poput zelenih maslina.


Osnovne živežne namirnice

Vrijedi od 24.04.2024 do 30.04.2024

Uvijek je pametno imati  malo više zaliha osnovnih namirnica u kući. Kod nas možeš kupiti osnovne namirnice poput kruha, tjestenine, riže i brašna po još nižim cijenama i već danas se baciti na pripremu finih jela.


Postoji izreka da je život bez kave ili čaja moguć, ali besmislen. Razlog više da ti ponudimo oboje u zadovoljavajućim količinama i izboru. To se također odnosi i na slatkiše i grickalice, koji su također uvijek dio naših tjednih akcija. 


Napitci, alkoholna pića

Vrijedi od 24.04.2024 do 30.04.2024

Od raznovrsnih za utažiti žeđ, do finih kapljica za posebne prigode: uz naš velik izbor pića po povoljnim cijenama, uvijek ti dajemo razlog za proslavu.


Drogerija, hrana za kućne ljubimce

Vrijedi od 24.04.2024 do 30.04.2024

Čišćenje, pranje, osobna njega: u našem velikom  asortimanu, sigurno ćeš pronaći svoje najdraže proizvode. Neki od njih bi mogli biti na akciji od četvrtka. Ovo se također odnosi i na hranu i poslastice za kućne ljubimce!


Elektrouređaji, uredski pribor, multimedija

Vrijedi od 24.04.2024 do 30.04.2024

Ovaj tjedan na popustu: sve što čini tvoj rad od kuće još učinkovitijim, kao i elektrouređaji i kućna elektronika koja ti olakšava rad od kuće. Sve što trebaš je otići u najbliži Kaufland i kupiti ih.


Lijepo ili praktično? Imamo oboje - i u našoj tjednoj ponudi uvijek imamo nešto što će tvoja četiri zida učiniti još ugodnijim i udobnijim.


Odjeća, oprema za automobil, slobodno vrijeme, igračke

Vrijedi od 24.04.2024 do 30.04.2024

Stalo nam je da izgledaš dobro. Pogledaj našu super odjeću i obuću, uvijek novu ideju za odmor i igru i mnoge praktične dodatke za automobil, kuću i dvorište.