Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti
Fotografija recepta Bodečnjak u pećnici
© Svenja98 - Fotolia

Bodečnjak u pećnici

Do 60 minuta
Jednostavno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Sastojci (4 porcije)

smrznuti Bodečnjak (525 g)
1 dl bijelog vina
1 dl vode
1.5 dl maslinova ulja
2 režnja češnjaka
sol, papar, vegeta
ružmarin i peršin
500 g krumpira
1 manji luk

Priprema

    1

Pećnicu prethodno ugrijte na 220 C°.

    2

Krumpir skuhajte u kori, procijedite ga, ogulite i narežite na tanje šnite. Pomiješajte s prethodno usitnjenim lukom, solju, paprom i maslinovim uljem.

    3

Ribu odmrznite i malo posolite. Posudu za pečenje premažite uljem, dodajte ribu i pecite 20 minuta poklopljeno aluminijskom folijom.

    4

U međuvremenu na laganoj vatri zakuhajte vino, vodu, 1 dl maslinova ulja, usitnjen češnjak i sve začine. Prelijte sve preko ribe te je pecite bez folije 15-ak minuta.

    5

Poslužite uz krumpir salatu, krišku limuna i uživajte!