Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti
Fotografija recepta Cappucino torta
© A_Lein - Fotolia

Cappucino torta

Više od 60 minuta
Zahtjevno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Sastojci (8 komada)

Biskvit:

250 g čokoladnih keksa
170 g gorke čokolade
0.5 šalice smeđeg šećera
0.125 žličice muškatnog oraščića

Ganache:

1 /2 šalica vrhnja
550 g gorke čokolade
0.25 šalice likera od kave

Krema:

750 g krem sira
1 šalica šećera
1 /2 žlica brašna
1 /2 žlica ruma
2 žlice Cappuccina iz vrećice
2 žličice ekstrakta vanilije
1 /2 žličica meda
3 jaja

Priprema

    1

Pomiješajte sve sastojke za biskvit u blenderu i miksajte dok ne dobijete mrvičastu smjesu.

    2

Rukama utisnite smjesu u kalup, ostavljajući malo uzdignute rubove.

    3

Za ganache zagrijte vrhnje, a zatim maknite s vatre te dodajte kockice čokolade i liker. Miješajte dok se ne rastopi, a zatim dvije šalice ganachea prelijte po biskvitu. Stavite 30 minuta u zamrzivač.

    4

Napravite kremu: mikserom miješajte sir i šećer, a zatim umiješajte brašno.

    5

U maloj posudi pomiješajte rum, cappuccino, vaniliju i med, pa umiješajte u sir. Dodajte jedno po jedno jaje i miješajte.

    6

Prelijte kremu preko ganachea i biskvita te pecite oko sat vremena. Ohladite i poslužite.