Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja trgovina

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti

Domaća granola s čokoladom

Do 60 minuta
Jednostavno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Sastojci (20 porcija)

450 grama K-Favourites “Naše mi najbolje paše” cvjetnog meda
300 grama K-Bio kokosova ulja
500 grama K-Bio zobenih pahuljica
300 grama pirovih pahuljica
200 grama K-Classic badema
100 grama K-Bio lanenih sjemenki, cijelo zrno
100 grama K-Bio tamne čokolade
prstohvat soli

Priprema

    1

U loncu zagrij med i kokosovo ulje do vrenja, dodaj sol i dobro promiješaj. Makni s vatre i u vrelu tekućinu umiješaj zobene i pirove pahuljice, sjeckane bademe i lanene sjemenke.

    2

Na dva lima obložena papirom za pečenje ravnomjerno rasporedi smjesu granole. Peci s uključenom opcijom ventilacije na 170 °C, 25-30 minuta, povremeno miješajući. Ako primijetiš da granola brzo tamni, promiješaj smjesu 2-3 puta tijekom pečenja.

    3

Pečenu granolu ostavi da se u potpunosti ohladi, a zatim umiješaj sjeckanu tamnu čokoladu. Granolu možeš držati i do mjesec dana u zatvorenoj posudi.