Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja trgovina

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti

Eton mess s malinama

Do 60 minuta
Jednostavno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Sastojci (5 porcija)

Sastojci za puslice:

2 bjelanjka
soli
100 g šećera
1 K-Classic vanilin šećer
1 žlica limunovog soka

Sastojci za kremu:

200 ml K-Classic slatkog vrhnja za šlag
250 g K-Bio malina

Priprema

    1

Bjelanjcima dodaj prstohvat stoli, pa ih miksaj dok se ne zapjene. Dodaj šećer, vanilin šećer i ocat pa nastavi miksati dok ne dobiješ čvrst i sjajan snijeg.

    2

Prebaci smjesu u slastičarsku vrećicu pa istiskuj puslice na tepsiju obloženu papirom za pečenje.

    3

Suši puslice u pećnici zagrijanoj na 75 °C oko 90 minuta ili dok ne postanu tvrde na dodir. Kada se ohlade, rukama ih namrvi.

    4

Za kremu, vrhnje smiksaj u čvrsti šlag, u njega dodaj 125 g malina i smrvljene puslice.

    5

Kremu rasporedi u desertne čaše, dodaj sloj svježih malina, premaži slojem kreme, ukrasi malinama i mrvicama puslica, pa posluži.