Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti

Jesenska salata s bundevom

Do 30 minuta
Jednostavno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Sastojci (2 porcije)

bundeva (Kabucha, muškatna)
sol i papar
maslinovo ulje
crvena jabuka
špinat
feta sir
nar (šipak)
sjemenke bundeve

Za dresing

2 žlice jabučnog octa
4 žlice maslinova ulja
0.5 žličice senfa
sol i papar

Priprema

    1

Bundevu očisti pa nareži na kockice. Začini solju i paprom (te eventualno dodatnim začinima po želji), prelij maslinovim uljem pa sve dobro promiješaj. Stavi u pekač i peci u pećnici na 200 oko pola sata.

    2

Špinat operi pa nareži na trakice. Ako ne voliš sirovi špinat, možeš ga kratko blanširati. Jabuku nareži na tanje ploške. Na suhoj tavi tostiraj očišćene sjemenke bundeve. Pomiješaj sve sastojke za dresing.