Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti

Maxi sendvič s lososom

Do 30 minuta
Jednostavno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Hranjive vrijednosti

(Po porciji)
  • 62 g
    Ugljikohidrati
  • 31 g
    Bjelančevine
  • 42 g
    Masti

Hranjive vrijednosti

(Po porciji)
    62 g Ugljikohidrati, 31 g Bjelančevine, 42 g Masti

Sastojci (4 porcije)

12 krišaka kruha
160 g majoneze
sok i naribana korica 1 limuna
sol i papar
0.5 krastavca
1 ljubičasti luk
1 avokado
0.5 glavice zelene salate
400 g dimljenog lososa
2 žlice kapara

Priprema

    1

Kruh poprži u tosteru. Pomiješaj majonezu s koricom i sokom od limuna (sačuvaj malo soka za avokado) te začini solju i paprom.

    2

Avokado prepolovi, ukloni košticu, nareži „meso“ na tanke kriške i poprskaj sokom od limuna. Krastavac operi i nareži na ploške. Luk oguli i nareži na ploškice, a salatu operi i razdijeli listovi.

    3

Četiri kriške kruha premaži smjesom od majoneze i limuna, a na to rasporedi nekoliko listova zelene salate i jednu krišku lososa. Pospi paprom i dodaj malo kapara, nekoliko krišaka avokada, ploške krastavca i luk.

    4

Sljedeće četiri kriške premaži smjesom od majoneze s obje strane i položi na sendviče te ponovi postupak. Na kraju premaži smjesom od majoneze četiri preostale kriške (ali samo s jedne strane ovaj put) i položi ih na pripremljene sendviče.

    5

Sendviče prepolovi i složi jedan na drugi (po želji dodaj još koju krišku lososa). Pričvrsti drvenim štapićem za ražnjiće i posluži.