Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

K-take it veggie - Najukusnije od vegetarijanskog i veganskog.

Bez obzira jesu li fleksitarci, vegetarijanci ili vegani - sve više ljudi svjesno odabire prehranu bez mesa ili čak potpuno bez životinjskih proizvoda. Neki iz poštovanja prema životinjama i okolišu, drugi jednostavno zato što uživaju u vegetarijanskoj i veganskoj kuhinji.

No bez obzira na razloge zbog kojih jedeš vegetarijanski ili vegansko – uživanje bez mesa zdravo je, raznoliko i stvarno ukusno, a kao što dokazuje naša svestrana ponuda K-take it veggie proizvoda: i stvarno povoljno.

Asortiman

Voliš vege?

Bez obzira radi li se o falafelu od slanutka ili napitku od soje - na našim ćeš policama s lakoćom pronaći širok izbor ukusnih proizvoda, savršenih za šaroliku vegansku ili vegetarijansku prehranu.

Kako ćeš prepoznati naše proizvode? Lako!

K-take it veggie V-Label

Želiš se osviješteno hraniti i smanjiti ili potpuno izbaciti unos mliječnih i mesnih namirnica?

Ne brini: u našem ćeš asortimanu K-take it veggie pronaći mnoštvo visokovrijednih, ukusnih i povoljnih "zamjenskih" namirnica, od kojih mnoge imaju oznaku „bio“ kao jamstvo kontroliranog ekološkog uzgoja.

Za još lakšu orijentaciju samo potraži znak „V“, koji jasno označava da se radi o vegetarijanskom odnosno veganskom proizvodu bez sastojaka životinjskog podrijetla.