Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Visa karticom plati, stvarno se isplati

Pripremili smo za tebe vrhunsku nagradnu igru u kojoj su nagrade jaaaaaaako vrijedne, a mehanika vrlo jednostavna! :) Na tebi je samo da igraš i osvojiš!

 

Kako do nagrade?

Od 13. ožujka do 9. travnja 2024. plaćaj Visa karticom u Kauflandu za minimalno potrošenih 25 eura bilo na rate ili jednokratno i sudjeluj u nagradnoj igri u kojoj možeš osvojiti 1x 10.000 eura na Visa potrošačkoj kartici ili 10 x 500 eura na Kaufland poklon kartici.

Ako za plaćanje koristiš pametni telefon ili pametni sat, u izvlačenju sudjeluješ 2x!

Ne zaboravi unijeti broj računa zajedno sa svojim osobnim podacima niže u formularu, jer možda baš tebe izvučemo!

Sretno ! :)

 

Nagradna igra završava

Obrazac za prijavu

Adresa

Prihvaćam pravila nagradne igre i dajem suglasnost za pod točkom 11 predstavljenu obradu mojih osobnih podataka.

Propisi koji reguliraju zaštitu osobnih podataka će se poštovati. Pored pravila nagradne igre, dodatno se primjenjuju i opća načela zaštite osobnih podataka.

*U sklopu ove nagradne igre KAUFLAND HRVATSKA k.d. dobitnicima poklon-kartica daruje trgovačku robu iz svog asortimana, u vrijednosti iznosa naznačenog na poklon-kartici.

Kaufland poklon kartica može biti korištena za kupnju trgovačke robe na svim prodajnim mjestima Kauflanda u Republici Hrvatskoj te nije zamjenjiva za novac.

Za trgovačku robu koju dobitnik nagradne igre odabere u poslovnici Kauflanda radi ostvarenja nagrade izdaje se maloprodajni račun, sukladno Zakonu o porezu na dodanu vrijednost (NN 73/13) i Zakonu o fiskalizaciji u prometu gotovinom (NN 133/13).

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".