Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Budi dio Kauflandovog svijeta na Robloxu

Voliš igrice? Istraži Kauflandov svijet na Robloxu - besplatnoj online gaming platformi s više od 65 milijuna aktivnih korisnika. 

 Inspirirani stvarnošću, kreirali smo virtualni prostor u kojem možeš igrati kratke igre, pronaći zanimljive recepte i dobro se zabaviti.

 Ovaj inovativni projekt vodi igrače u pustolovinu te ih na interaktivan način upoznaje s vrijednostima za koje se zalažemo. Igra je razvijena u Kauflandu i prilagođena svim zemljama u kojima se nalaze naše trgovine. 

Dok istražuješ naš svijet, možeš skupljati voće i povrće, pripremati smoothieje i testirati svoje vještine u potrazi za blagom. 


Zalažemo se za održivost i u virtualnom svijetu

Održivo poslovanje prioritet nam je u svakodnevnom radu, a to smo prenijeli i u igru.

Primjerice, hrana koju prikupiš u svakoj avanturi, a nije ti bila potrebna za pripremu jela, odlazi u stanicu za smanjenje otpada od hrane.

Zauzvrat, u igri osvajaš Kaufland Card bodove koje možeš iskoristiti za otključavanje novih značajki, kupovinu dodataka ili uređivanje svog lika.

 


Sve po tvojoj mjeri

Kako bismo ovo iskustvo učinili još zabavnijim, igrači mogu mijenjati izgled svoga lika te ga odijevati ga u različitu odjeću.

Tu su i arena za treniranje, kutak za snimanje selfieja, razne vrste ringišpila, Kaufland Card trgovina, Toranj patlidžana rezerviran za tulumarenje i još mnogo toga.

Ako se voliš natjecati, daj sve od sebe i postani prvak naše top ljestvice unutar igre.


Put do igre je jednostavan, a zabava zagarantirana

Preuzmi Roblox aplikaciju putem službene web stranice i slijedi korake za instalaciju.

Nakon toga, pokreni aplikaciju, u tražilicu upiši ‘Kaufland World’, pritisni ‘Play’ i dobro se zabavi.

Već smo tamo - nedostaješ nam samo ti!