Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice
Kaufland - Naše mi najbolje paše -  Bučino ulje

I Kaufland ima nekog svog

K-Favourites bučino ulje

Kvalitetno i punog okusa, bučino ulje uvijek je nešto što se traži preko preporuka da budemo sigurni da smo kupili baš ono vrhunsko. Hrvatska sirovina i proizvođač te tradicionalna receptura i izvorni okusi, dovoljan su razlog da bučino ulje obitelji Posavec uvrstimo u K-Favourites liniju proizvoda inspiriranu domaćim proizvodima.
Zato je naša preporuka K-Favourites bučino ulje koje za nas proizvodi Poljo Posavec.

 

Tradicionalna receptura i izvorni okusi bučinog ulja

Spoj tradicionalnog i modernog

Kaufland bućini proizvodi

Posao obitelji Posavec uspješan je primjer spoja tradicionalnog i modernog - buče se uzgajaju na tradicionalan način, uz tradicionalnu obradu zemlje, dok se obrada vrši u modernom pogonu za proizvodnju bučinog ulja.
Upravo je taj spoj uljari Poljo Posavec omogućio postizanje zavidnog nivoa kvalitete te osvajanje brojnih vrijednih nagrada. 

Još jedna tajna je da se sve proizvodi po narudžbi. Točne količine omogućuju da sirovine ne stoje dugo, što je jamstvo svježine kakvom se rijetki mogu pohvaliti.


Naporan posao koji uvijek donosi zadovoljstvo

Kada krene proizvodnja, bučino ulje nastaje u vrlo kratkom periodu jer odmah nakon berbe počinje obrada sirovina koje moraju biti svježe i nerafinirane.

Na udarne termine radi se „dan i noć“. Kako koštice ne smiju stajati preko noći na otvorenom jer se brzo posuše, i noć u periodu berbe bude radna. Zanimljivo je i da se pranje koštica odvija na otvorenom pa se, iako imaju moderno postrojenje, zapravo dobar dio posla oko bučinog ulja odvija pod suncem; ili pod mjesecom.

Ulje se dobiva iz koštica buče sorte Gleisdorf, sorte koja originalno potječe iz Austrije, ali je upravo naše podneblje idealno za njen uzgoj.

Ponuda bućinih proizvoda u Kauflandu
Kaufland buća

Bučino ulje - izvor zdravlja 

Svakodnevnom konzumacijom ove prirodne i nadasve zdrave namirnice našem ćemo organizmu osigurati nutrijente koji će pomoći u prevenciji niza bolesti.

Bučino ulje primjerice, koristi i u prevenciji prehlade, pomaže pri kroničnom umoru, potiče stvaranje serotonina, regulira probavu, dobro je u prevenciji bolesti krvnih žila i regulaciji krvnog tlaka, pa na mnogo načina doprinosi općem stanju našeg organizma.

Ukusno i posebne arome izniman je dodatak mnogim jelima pa je njegova konzumacija pravo gastronomsko zadovoljstvo.

Verschiedene Obst- und Gemüsesorten