Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Podrijetlo ribe

Kako bi cijeli lanac opskrbe bio transparentan, blisko surađujemo s našim dobavljačima. Zahvaljujući QR kodu na odabranom pakiranju proizvoda, lako možeš pratiti odakle dolaze riblji proizvodi naših robnih marki.

Ciljevi

Zašto je sljedivost važna?

Shoal of fish in the sea

Transparentnost

Želimo isključiti ribu koja ne dolazi iz održivih izvora kako bi imali kvalitetan proizvod. Cilj nam je prodavati samo proizvode sa stopostotnom sljedivošću do datuma ulova.

Woman looking closely at a product package in a store.

Dobar osjećaj

Je li ti očuvanje morskog života i zaštita okoliša jednako važno kao i nama? Skeniraj qr kod na ribljim proizvodima naše robne marke i saznaj kako i gdje je riba uhvaćena .

For a K-Bio salmon fillet, the QR code is scanned with a smartphone.

Jednostavno skeniraj

Jednostavno skeniraj QR kôd na pakiranju svog ribljeg proizvoda iz našeg asortimana privatnih oznaka sa svojim pametnim telefonom. Time se izravno prepoznaje o kojem se proizvodu radi. Ako želitš točno znati odakle dolazi vaš proizvod, unesi i serijski broj koji se nalazi na pakiranju proizvoda. 


Kako to funkcionira

Put od proizvođača do police

Želiš znati odakle dolazi tvoj proizvod? Ovdje možeš lako sami saznati. Zahvaljujući "fTraceu" pronaći ćeš detaljne informacije o svim proizvodima vlastitih marki navedenih ovdje.

Na svakom pakiranju ovih marki nalazi se numerički kôd. Kodove možeš unijeti ručno ovdje na stranici ili skenirati direktno na proizvodima.

K-Classic Logo
K-Favourites Logo
K-Bio Logo

Evo kako to funkcionira:

Unesi broj serije/šarže ili šarže proizvoda u polje GTIN/LOT u nastavku i saznaj više o svom proizvodu. Ovisno o proizvodu, jedan od ovih brojeva pronaći ćeš u neposrednoj blizini datuma najbolje upotrijebiti do. Ako ga ne pronađeš, imaš mogućnost unijeti 13-znamenkasti GTIN, koji je prikazan ispod barkoda.

Savjet: Lakše je nego ručnim unosom skenirati QR kôd pametnim telefonom, gdje se traženi podaci prenose izravno.

Label on product packaging with the Charge-Number
Label on product packaging with the Los-Number
Label on product packaging with the LOT-Number
Label on product packaging with the GTIN-Number

Recepti

Ukusna riblja jela za svaki dan

Ne znaš što skuhti od ribljih specijaliteta? Zato što smo za tebe pripremili veliki izbor ukusnih recepata. Želimo ti puno zabavnog kuhanja. Dobar tek!