Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kaufland škola voća i povrća

Prijave su otvorene od 29. travnja do 17. svibnja 2019., a sve uvjete i pravila natjecanja možete pronaći na ovoj stranici, ispod obrasca za prijavu.


Od vas očekujemo u potpunosti popunjeni online obrazac te vaše maštovite radove kako je opisano u Pravilima. Online prijava preko obrasca obavezna je i bez nje ne možete sudjelovati u natjecanju. Kreativne radove (crteže) možete nam poslati poštom na adresu: Kaufland Hrvatska k.d., Donje Svetice 14, 10 000 Zagreb, Korporativne komunikacije, KŠVIP, ili ih možete poslati online. Možete nam poslati najviše 5 datoteka maksimalne veličine do 5MB. Možete nam poslati i datoteku u zip formatu te na taj način prijaviti veći broj radova u jednoj prijavi.

Požurite i prijavite se jer vaša škola može osvojiti godišnju donaciju svježeg voća i povrća!

Prijave su otvorene do

Kako ćete nam dostaviti radove?

Priloži kreativne radove (podržani formati: jpg, pdf, png, zip)

U jednoj prijavi možete priložiti najviše 5 dokumenata pojedinačne veličine od najviše 5 MB.
0

Podatci o školi

Adresa

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".