Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kaufland škola voća i povrća

Prijave su otvorene od od 8. do 28. travnja 2024., a više informacija o samom natjecanju možeš pronaći na ovoj stranici


Otvorene su prijave za 8. Kaufland školu voća i povrća!

Prijavom na natjecanje Kaufland škola voća i povrća javne osnovne škole u mogućnosti su osvojiti vrijednu nagradu – besplatnu cjelogodišnju zalihu voća i povrća za sve svoje učenike.
 

Svake godine pripremamo nove izazove na koje se prijavljuje sve veći broj škola koje svojim kreativnim rješenjima dokazuju da ih ovaj projekt zbilja veseli, no ove smo godine odlučili pojednostaviti proces te nema zadatka.
 

Sve što škole koje se žele prijaviti na natjecanje trebaju napraviti jest popuniti obrazac niže te će tako automatski ući na izbornu listu za prijavljenu trgovinu/logističko-distributivni centar. Svi zainteresirani građani ove godine mogu dati svoj glas za školu po vlastitom odabiru od 2. do 21. svibnja 2024., a lokacija glasanja bit će objavljena na našim internetskim stranicama.
 

Detaljnije upute, pravila i uvjete sudjelovanja, možete pronaći ovdje.


Sretno svima! 

Prijave su otvorene do

Navesti želi li škola preuzimati utorkom samo voće ili voće i povrće?

  • Broj učenika škole

  • Poslovnica Kauflanda za koju se škola prijavljuje (moguće je prijaviti se samo za jednu poslovnicu); posebno naznačiti ukoliko se škola prijavljuje za logističko-distributivni centar Jastrebarsko

  • Ovime škola potvrđuje da prihvaća Pravila i uvjete sudjelovanja u natjecanju Kaufland škola ViP (dalje „Pravila”) za školsku godinu 2024./2025. koji se nalaze na kaufland.hr/skolavip (potvrditi upisom "DA" )

  • Ovime škola potvrđuje da se radi o osnovnoškolskoj ustanovi s redovitim i posebnim programima za djecu s teškoćama u razvoju i da se natječe u skladu s točkom 10. Pravila i uvjeta sudjelovanja u natjecanju Kaufland škola ViP za školsku godinu 2024./2025. (molimo upisati DA samo ukoliko školu pohađaju samo djeca s teškoćama u razvoju)

Dodatne informacije (ispunjava kontakt-osoba za projekt)

Adresa

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".