Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kaufland škola voća i povrća

Prijave su otvorene od 25. travnja do 20. svibnja 2022., a više informacija o samom natjecanju možete pronaći na ovoj stranici


Već šestu godinu zaredom pozivamo škole diljem Hrvatske da se prijave na natjecanje za Kaufland školu voća i povrća i osvoje vrijednu nagradu – cjelogodišnju zalihu voća i povrća za sve svoje učenike.

Svake godine pripremamo nove izazove na koje se prijavljuje sve veći broj škola koje svojim kreativnim rješenjima dokazuju da ih ovaj projekt intrigira i veseli. Stoga smo se ove godine posebno potrudili i pripremili izazov u kojem će najviše uživati maleni gurmani!

Škole koje se žele prijaviti na natjecanje trebaju ručno izraditi knjigu s najviše 10 recepata i poslati je nama u Kaufland poštom ili dostaviti na adresu:
 

Kaufland Hrvatska k.d.

Korporativne komunikacije

Donje Svetice 14

10 000 Zagreb
 

Natjecanje počinje 25. travnja i traje do 20. svibnja 2022., a prije slanja knjige recepata potrebno je prijaviti se i putem online obrasca koji se nalazi niže na ovoj stranici.

Detaljnije upute, pravila i uvjete sudjelovanja, možete pronaći ovdje.

Sretno svima!

Prijave su otvorene do

  • Naziv škole

  • Ime i prezime ravnatelja

  • Broj učenika koji pohađaju školu

  • Trgovina Kauflanda za koju se škola prijavljuje (moguće je prijaviti se samo za jednu trgovinu)

  • Navesti želi li škola preuzimati utorkom samo voće ili i voće i povrće

Dodatne informacije (ispunjava kontakt-osoba za projekt)

Adresa

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".