Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Kaufland škola voća i povrća

Prijave su otvorene od 12. travnja do 7. svibnja 2021., a sve uvjete i pravila natjecanja možete pronaći na ovoj stranici, ispod obrasca za prijavu.


Prijavi svoju školu za Kaufland škola voća i povrća i osvoji cjelogodišnju zalihu svježeg voća i povrća

 

Dosad smo donirali 500 tona svježeg voća i povrća školarcima

Već petu godinu zaredom pozivamo škole diljem Hrvatske da se uključe u Kaufland školu voća i povrća i osvoje vrijednu nagradu – cjelogodišnju zalihu voća i povrća za sve svoje učenike.

Dosada se u projekt uključilo 40 javnih osnovnih škola, po jedna za svaku trgovinu Kauflanda, a obuhvaćeno je gotovo 20.000 osnovnoškolaca kojima godišnje doniramo oko 140 tona svježeg voća i povrća.

Kako se prijaviti?

Škole koje se žele prijaviti na natjecanje trebaju pripremiti video uz slavljenički pjesmu banda Nova Generacija „Dobre stvari su pred nama“ – mogu koristiti snimku pjesme ili djeca mogu samostalno izvesti pjesmu. Natjecanje počinje 12. travnja i traje do 7. svibnja, a škole se prijavljuju putem online obrasca na internetskoj stranici kaufland.hr/skolavip i slanjem snimljenog videa poveznicom koju će sve prijavljene škole dobiti putem e-maila. Detaljnije upute za prijavu možete pronaći ovdje

Zato, pusti mašti na volju – pjevaj, pleši ili smisli nešto treće i osvoji nagradu za cijelu školu!

*Napomena, svaka škola ima pravo poslati jedan video uradak.

Prijave su otvorene do

  • Naziv škole

  • Ime i prezime ravnatelja

  • Trgovina Kauflanda za koju se škola prijavljuje (moguće je prijaviti se samo za jednu poslovnicu)

  • Navesti želi li škola preuzimati utorkom samo voće ili i voće i povrće

Dodatne informacije (kontakt-osobe za školu)

Adresa

Da, želim se registrirati za uslugu primanja Kaufland newslettera te redovito dobivati informacije o aktualnoj ponudi i drugim temama. Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

 

 

Vaši podaci bit će prikupljeni, obrađeni i korišteni u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i Zakonom o provedbi Opće uredbe. Istovremeno se primjenjuju Pravne napomene društva KAUFLAND HRVATSKA k.d. te odredbe mjerodavnih propisa kojima je u Republici Hrvatskoj osigurana zaštita osobnih podataka. Vidjeti Pravne napomene i zaštita osobnih podataka.

Za slanje online obrasca, molimo Vas da označite polje „Nisam robot”. Po potrebi odgovorite na pitanje i potvrdite svoj odgovor. Na kraju kliknite gumb "Pošalji".

Pravila natjecanja Kaufland škola voća i povrća 2021.

Pravila i uvjeti sudjelovanja u natjecanju Kaufland škola ViP_2021.pdf (0.2 MB)