Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Izabrali ste nas

One-stop shop

Kaufland je tvoj broj 1 za kupnju na jednom mjestu!

Istraživanje provedeno u travnju 2019. godine na uzorku od 1000 ispitanika je pokazalo: Kaufland je prvi izbor za kupnju svih kućanskih potrepština na jednom mjestu

Rezultati neovisnog istraživanja agencije Hendal su dokazali: kada želiš kupiti sve za kućanstvo na jednom mjestu, biraš Kaufland kao svoj prvi izbor. Hvala ti na tome!


Na našim policama te čeka:

  • više od 2000 osnovnih živežnih namirnica
  • više od 200 vrsta voća i povrća
  • više od 160 proizvoda na uslužnom pultu
  • više od 2500 neprehrambenih proizvoda
  • više od 1700 proizvoda u asortimanu pića
  • i još mnogo više...

Znamo koliko je tvoje vrijeme dragocjeno, zato ti nudimo sve na jednom mjestu: posjeti nas i uživaj u brzoj i jednostavnoj kupnji pod jednim krovom. Svaki dan u kojem uživaš u svježem voću i povrću je dobar dan.

S
vježe baš kao da je maloprije ubrano, strogo kontrolirano i s puno ljubavi odabrano: na našem odjelu voća i povrća čeka te pravo šarenilo okusa i boja - zajamčene kvalitete. Jer za nas kod kvalitete nema "ali".  

Prema istraživanju agencije Hendal - za najbolji omjer cijene i kvalitete svježeg voća i povrća - izabrali ste nas!


Stroge kontrole, lanac sljedivosti, provjereni dobavljači - to je tajna našeg uslužnog pulta.

Kupovina svježih proizvoda veoma je osjetljiva stvar, no dobro je znati da se uvijek možeš pouzdati nas: nudimo ti svježe meso te suhomesnate proizvode i sireve besprijekorne kvalitete po najboljim cijenama. Robu nabavljamo svaki dan, a temeljitim provjerama i strogim higijenskim propisima osiguravamo kvalitetu i svježinu proizvoda s našeg uslužnog pulta.

Prema neovisnom istraživanju agencije Hendal, naš uslužni pult nudi najbolji omjer cijene i kvalitete!

 


Kupnja svježih namirnica, osobito sireva, suhomesnatih proizvoda i svježeg mesa, prvenstveno treba biti sigurna. Kod kvalitete stoga ne pristajemo na kompromise.

Provjerena svježina i sigurnost

Sve proizvode s našeg uslužnog pulta nabavljamo od pomno odabranih i provjerenih dobavljača, koji ispunjavaju visoko postavljene zahtjeve proizvodnje, transporta i održavanja sljedivosti. Certifikati za standard HACCP,  IFS certifikat za crveno meso te redovite interne ali i vanjske analize jamstvo su svježine i sigurnosti naših proizvoda s uslužnog pulta.

Ukusna i sočna ponuda

Vrijedi od 15.04.2021 do 21.04.2021


Svakodnevna opskrba, provjerena kvaliteta i prirodan okus naših pro­iz­voda: to je ono što možeš naći na našem odjelu voća i povrća

Kod nas te čeka sve na jednom mjestu, uvijek svježe i kvalitetno, i to zahva­ljujući strogim kontrolama i besprije­kornom sustavu dostave! Naravno, svakodnevno obogaćujemo i pro­širujemo našu ponudu jer ti že­limo pružiti vrhunski izbor i vrhunsku svježinu voća i povrća s domaćih polja ali i iz cijeloga svijeta!

Svježa i zdrava ponuda

Vrijedi od 19.04.2021 do 21.04.2021


Kada je riječ o pekarskim proiz­vodima, netko voli peciva, netko kruh, netko uživa u slanom, a netko u slatkom... No jedno je svima zajedničko: baš svi vole svježe!

Uvijek svježe pečeno

U našoj se samoposlužnoj pekari cijeli dan peku mirisna peciva, mekani kruščići  i mnoge druge fine pekarske poslastice - od ranog jutra pa sve do zatvaranja trgovine. Svježina i kvaliteta su stoga neupitni, a bogat izbor zadovoljit će pritom i one najzahtjevnije, I što je najbolje, kupnja je brza i praktična  - nema čekanja u redu!

Mirisna i hrskava ponuda

Vrijedi od 15.04.2021 do 21.04.2021