Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice
kaufland.hr/recepti

Pečeni krumpir sa svježim sirom

Do 30 minuta
Jednostavno
Skeniraj QR kôd i pročitaj ovaj recept na svom pametnom telefonu ili tabletu. Jednim klikom unesi sve sastojke u svoj popis za kupnju.

Hranjive vrijednosti

(Po porciji)
  • 678/​2827
    kcal / kJ
  • 48 g
    Ugljikohidrati
  • 25 g
    Bjelančevine
  • 42 g
    Masti

Hranjive vrijednosti

(Po porciji)
    678/2827 kcal/kJ, 48 g Ugljikohidrati, 25 g Bjelančevine, 42 g Masti

Sastojci (4 porcije)

4 velika komada krumpira
4 žlice maslinova ulja
sol i papar
250 g slanine
2 jabuke
0.5 vlasca
4 stabljike peršina
400 g svježeg sira
malo K-Favourites Balsamico krema Rosso

Savjet

  • Zagrij pećnicu na 200 °C. Krumpir temeljito operi, osuši, začini maslinovim uljem i soli. Stavi u lim papir za pečenje i peci oko 40-50 minuta. U međuvremenu, izreži slaninu na trake. Operi jabuke i nareži na kriške. Prži slaninu u tavi bez ulja dok ne postane hrskava. U slaninu dodaje kriške jabuke i prži sve skupa oko 2 minute. Pomiješaj začinsko bilje (vlasac i peršin) sa sirom, dodaj sol i papar I malo balsamica Pečeni krumpir serviraj na umaku od sira I nadodaj jabuke sa slaninom


Priprema

    1

Zagrij pećnicu na 200 °C. Krumpir temeljito operi, osuši, začini maslinovim uljem i soli. Stavi u lim papir za pečenje i peci oko 40-50 minuta.

    2

U međuvremenu, izreži slaninu na trake. Operi jabuke i nareži na kriške. Prži slaninu u tavi bez ulja dok ne postane hrskava. U slaninu dodaje kriške jabuke i prži sve skupa oko 2 minute.

    3

Pomiješaj začinsko bilje (vlasac i peršin) sa sirom, dodaj sol i papar I malo balsamica.

    4

Pečeni krumpir serviraj na umaku od sira I nadodaj jabuke sa slaninom.