Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

I Kaufland ima nekog svog

K-Favourites prirodni sokovi

Tvrtka Brana d.o.o. već nekoliko godina uspješno proizvodi prirodne sokove od  voća i povrća: jabuka bistri, jabuka gusti, višnja, aronija, aronija i jabuka, jabuka i bazga, jabuka i menta, jabuka i mrkva te sok jabuka i crni ribiz. Jedan od njih našao je svoje mjesto u našoj K-Favourites kolekciji.

Prirodni sokovi od voća i povrća iz Virovitice

Kaufland LOGO - Naše mi najbolje paše

Po svim mogućim uvjetima voćnjak tvrtke Brana nalazi se na idealnoj poziciji: na brdu iznad Virovitice, u takozvanoj Bilogori, gdje pogled govori više od riječi. No nije oduvijek izgledao ovako idilično. Na mjestu današnjeg voćnjaka je nekada bila šikara. Prije toga vinograd. A prije toga šuma. Trebalo je proći dosta godina i uložiti puno truda da bi se, uz pomoć EU fondova, takav teren pretvorio u impresivan voćnjak prepun vrhunskih domaćih jabuka sorti Gala, Fuji i Crveni delišes. Osim jabuka, tu se za proizvodnju soka uzgaja i menta, dok se od domaćih kooperanata nabavljaju višnja i aronija.

Verschiedene Obst- und Gemüsesorten

Zašto su prirodni sokovi toliko zdravi?

Prirodni sokovi imaju mnogo zdravstvenih privilegija, uključujući smanjenje kalorija, promoviranje zdravih navika, punjenje tijela mikroelementima i, povrh svega, izuzetno su ukusni. Cijeđenjem svježeg voća i povrća, zadržati ćete sve vitamine, minerale i biljne kemikalije, koje se nalaze u apsolutno svim plodovima.

Ako se borite sa aknama ili jednostavno težite ka zdravijem izgledu kože, konzumiranje određenih sokova zaista može poboljšati izgled vaše kože. Cikla i mrkva najviše doprinose zdravlju i izgledu kože. Mrkva sadrži velike količine vitamina A, koji pomaže pri usporavanju procesa starenja. Vitamin A, također, proizvodi kolagen, koji spriječava stvaranje bora.

 


Kaufland ponuda prirodnih sokova

Sokovi od 100% voća i povrća

Prirodni sokovi K-Favourites koji za nas proizvodi tvrtka Brana d.o.o. proizvedeni su od 100% voća i povrća bez dodatka šećera, vode, aditiva, umjetnih boja te konzervansa.

Sokovi ponosno nose znak „ Hrvatska kvaliteta“  te se proizvode sukladno načelima HACCP sustava, te normi ISO 9001 i ISO 14001, dok je implementacija IFS standarda u tijeku.

Osnovni cilj tvrtke Brana d.o.o. je proizvesti prirodne sokove vrhunske kvalitete, a ujedno za to koristiti hrvatske proizvode kao sirovinu za proizvodnju.

Prirodni sokovi su dostupni u raznoj ambalaži, a izdvajamo staklenke od 0,2 L i 1,0 L te pakiranje u „Bag-in-box“ od 3 L, 5 L i 10 L.


Zdravlje u boci

Prehrana bogata sokovima ili sokoterapija je poznata od davnina u mnogobrojnim kulturama širom svijeta. Brojne klinike prirodne medicine širom svijeta koriste takav oblik prehrane kao oblik liječenja..

Većina ljudi danas nema naviku pojesti dnevno tu količinu zelenog povrća kroz obroke. Za razliku od industrijskih sokova, prirodno cijeđeni sokovi nisu termički obrađeni, nemaju dodanr šećere i aditive i prepuni su živih enzima. Na kraju krajeva, čovjeku je namijenjena prvenstveno sirova hrana. Ali nije svatko u mogućnosti da preko noći promijeni životnu naviku pa da kuhanu, neprirodnu hranu, zamijeni sirovom biljnom hranom.

Kaufland ponuda prirodnih sokova
Kaufland sokovi od voća i povrća

Uzgoj voća i povrća

Vrtlarenje je odavno prestalo biti omiljeni 'hobi' rezerviran za ljude koji žive u ruralnim područjima ili kućama s dvorištem. Ako vam se uzgoj vlastitog povrća, salata ili začinskog bilja na balkonu, prozorskim klupicama ili pred ulaznim vratima čini kao zanimljiva razbibriga, pravi je trenutak da se okušate u ovom korisnom hobiju.

Iako se u staklenicima neke biljke, poput boba i zelene salate  mogu saditi u siječnju, a proljetni luk i rotkvice u veljači, ožujak i travanj su mjeseci kada možete sijati veliki broj biljaka.

Budući da u ovo doba godina može još biti mrazeva i smrzavanja tla, presudno je zaštititi sadnice, što možete učiniti sijanjem u zatvorenom prostoru, ili ih posijati u pod pokrov polutunela.


Suradnja s Kauflandom

Kad voće dozre, prerađuju ga u sokove u modernoj „sokari“, koju su 2016. izgradili sami. Tamo, pod budnim okom hrvatskih stručnjaka, nastaju vrhunski domaći sokovi prema tradicionalnoj recepturi. Zahvaljujući Kauflandu, vi ih od sada možete kušati u K-Favourites liniji proizvoda.

I nećeš se razočarati, jer nakon svih testova kvalitete kroz koje prođu tijekom procesa proizvodnje, sokovi na kraju dolaze pred onaj najteži test – obiteljski.  I tek kada su svi članovi obitelji zadovoljni, sok može nastaviti svoj put dalje prema na  naše police.

Verschiedene Obst- und Gemüsesorten