Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Hrvatska piva: od lagera do crafta

Hrvatska priča o specijalnom i craft pivu relativno je nova, ali prilično revolucionarna. Pojmovi poput ale, brewed, stout ili porter više nam nimalo nisu strani, za što su prvenstveno zaslužni strastveni pivari koji se u svojim malim neovisnim pivovarama vraćaju tradiciji, strpljivo eksperimentirajući kako bi pivskim entuzijastima ponudili što kvalitetnije, neobičnije i originalnije okuse.

Kreativnost i hrabrost utkana u svaku kap ono je što razlikuje specijalno i craft pivo od ostalih, a ta se hrabrost nagrađuje sve većim brojem obožavatelja. Jer kada se popije i posljednja kapljica, ostaje osjećaj da vrijednost tog piva zaista nije ni u u imenu ni u kvantiteti nego isključivo i jedino u kvaliteti, a kvaliteta je kod nas uvijek na prvom mjestu…

...zato smo svoje police obogatili proširenom ponudom domaćih craft i stranih specijalnih piva! Najveći izbor specijalnih i craft piva  po najboljim cijenama kombinacija je kakvu bi svaki „pivski gurman“ poželio, stoga želiš li kušati neki novi okus, na pravom si mjestu! Pronađi svoj omiljeni okus ili isprobaj nešto novo - dobar provod je zajamčen :)
 

Prolistaj brošuru i provjeri naš asortiman...