Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Samo slijedi miris svježeg kruha...

Kaufland - najbolja kvaliteta

Dobar kruh i pecivo doslovno zlata vrijede. No već na prvi griz bit će ti jasno: u našoj pekari čekaju te samo svježe pečeni pekarski proizvodi - i to u svakom trenutku.

Uz odličan izbor i najbolje cijene, posebnu pozornost poklanjamo svježini i kvaliteti proizvoda na našim policama. Iz tog razloga svoje pekarske delicije pečemo tijekom cijeloga dana te surađujemo samo s provjerenim dobavljačima iz svih krajeva naše zemlje ali i šire. I zato ti u svakom trenutku možemo ponuditi najbolji omjer kvalitete i cijene!

Uvijek svježe

Za tebe pečemo više puta dnevno!

Pekara

Ima li što ljepše od mirisa još toplog peciva i kruha? Trudimo se uvijek ponuditi asortiman svježih pekarskih proizvoda, baš za tebe!

Bogata ponuda svježe pečenih proizvoda nadohvat ruke

Topli kruh, originalni Sarajevski somun, mirisno pecivo, fini baguette s hrskavom koricom, kruh bez kvasca, bioproizvodi bez aditiva… Imamo sve – i više od toga. Jer pratimo trendove i redovno uvodimo novitete, održavamo tradiciju i udovoljavamo željama svakog našeg kupca. Zato je izbor u našoj pekari jednom riječju - nevjerojatan. I što je najbolje, proizvodi su ti lako dostupni - nadohvat ruke i bez čekanja!
 

I svježe, i povoljno

S nama uvijek možeš uštedjeti!

Svježa peciva

Nudimo ti velik izbor svježih pekarskih proizvoda u kojima ćeš ne samo uživati, nego s kojima ćeš i itekako uštedjeti! Jer uz redovite tjedne akcije, uvijek imamo i brojne posebne ponude atraktivnih proizvoda po odličnim cijenama.

Povoljno, ukusno i upravo pečeno

Točno tako: svaki je proizvod iz naše pekare, bez obzira je li riječ o kruhu ili nekom drugom proizvodu, iznimno ukusan i mekan, svježe pečen i izuzetno povoljan. Za što god ti treba - školski sendvič, obiteljski ručak ili roštiljanje s prijateljima – u našoj pekari uvijek se isplati kupovati! Jer kod nas je kupnja i užitak, i ušteda.

 Tvoja poslovnica:
,

Uvijek svježi kruh i pekarski proizvodi iz naše pekare

Vrijedi od 25.10.2021 do 27.10.2021

Recepti

Jednostavna jela sa svježim pekarskim proizvodima

Bez obzira o kojem je jelu riječ, kruh ili pecivo ti gotovo uvijek trebaju, osobito sa slatkim i slanim namazima, umacima i sendvičima. Donosimo ti nekoliko simpatičnih ideja koje će obogatiti tvoj (svako)dnevni jelovnik...