Učitavanje podataka o poslovnici

Tvoji će podaci biti poslani.
Ovo nije tvoja poslovnica?
Promijeni
Tvoja poslovnica

Prethodno odabrane poslovnice

Samo slijedi miris svježeg kruha...

Kaufland - najbolja kvaliteta

Dobar kruh i pecivo doslovno zlata vrijede. No već na prvi griz bit će ti jasno: u našoj pekari čekaju te samo svježe pečene pekarske delicije - i to u svakom trenutku.

Uz odličan izbor i najbolje cijene, posebnu pozornost poklanjamo svježini i kvaliteti proizvoda na našim policama. Iz tog razloga svoje pekarske delicije pečemo tijekom cijeloga dana te surađujemo samo s provjerenim dobavljačima iz svih krajeva naše zemlje ali i šire. I zato ti u svakom trenutku možemo ponuditi najbolji omjer kvalitete i cijene!

Uvijek svježe

Za tebe pečemo više puta dnevno!

Pekara

Ima li što ljepše od mirisa još toplog peciva i kruha? Bez obzira navratiš li u našu trgovinu ujutro, poslijepodne ili predvečer, za tebe uvijek imamo spremne svježe ispečene pekarske proizvode.

Bogata ponuda svježe pečenih proizvoda nadohvat ruke

Topli kruh, originalni Sarajevski somun, mirisno pecivo, fini baguette s hrskavom koricom, kruh bez kvasca, bioproizvodi bez aditiva… Imamo sve – i više od toga. Jer pratimo trendove i redovno uvodimo novitete, održavamo tradiciju i udovoljavamo željama svakog našeg kupca. Zato je izbor u našoj pekari jednom riječju - nevjerojatan. I što je najbolje, proizvodi su ti lako dostupni - nadohvat ruke i bez čekanja!
 

I svježe, i povoljno

S nama uvijek možeš uštedjeti!

Svježa peciva

Nudimo ti velik izbor svježih pekarskih proizvoda u kojima ćeš ne samo uživati, nego s kojima ćeš i itekako uštedjeti! Jer uz redovite tjedne akcije, uvijek imamo i brojne posebne ponude atraktivnih proizvoda po odličnim cijenama.

Povoljno, ukusno i upravo pečeno

Točno tako: svaki je proizvod iz naše pekare, bez obzira je li riječ o kruhu, lepinji ili kiflici, iznimno ukusan i mekan, svježe pečen i izuzetno povoljan. Za što god ti treba - školski sendvič, obiteljski ručak ili roštiljanje s prijateljima – u našoj pekari uvijek se isplati kupovati! Jer kod nas je kupnja i užitak, i ušteda.

 Tvoja poslovnica:
,

Uvijek svježi kruh i pekarski proizvodi iz naše pekare

Vrijedi od 25.02.2021 do 03.03.2021

Recepti

Jednostavna jela sa svježim pekarskim proizvodima

Bez obzira o kojem je jelu riječ, kruh ili pecivo ti gotovo uvijek trebaju, osobito sa slatkim i slanim namazima, umacima i sendvičima. Donosimo ti nekoliko simpatičnih ideja koje će obogatiti tvoj (svako)dnevni jelovnik...